Testimoni Nutriferon Bantu Atasi Jerawat dan Kaki Kudis Berair

Baru-baru ni ada seorang regular customer saya membeli Nutriferon.

So, saya tergerak hati nak share mengenai Nutriferon ni dengan kawan-kawan sekali lagi... 


Apa itu Nutriferon?

Ia adalah suplemen yang berfungsi sebagai penggalak kepada sistem imun tubuh @ immune booster. Ia lebih ketara berkesan ke atas mereka yang mempunyai masalah kesihatan yang kronik seperti kencing manis, kanser, asthma, dan banyak lagi.

Siapa yang memerlukan Nutriferon ini?

  • individu yang rendah sistem imun.
  • individu yang mendapati pengambilan vitamin C (dos lebih) tidak memberi kesan ke atas penyakit yang dihidapi.
  • individu yang apabila sakit (demam), demamnya melarat melebihi seminggu.
  • ibu menyusu, namun mendapati anaknya masih kerap demam, dan demam berpanjangan.

Testimoni NutriFeron

Saya mengenali seorang teman ini melalui dunia blog juga. Beliau meminta konsultasi mengenai penyakit yang beliau hadapi. Beliau mengidap resdung, maka kesannya wajahnya berjerawat dan mempunyai masalah kudis berair di kaki beliau. Beliau terpaksa memakai stokin ke pejabat bagi memastikan kakinya tidak kelihatan sakit yang ketara. Banyak produk yang telah beliau cuba namun tidak berhasil.
Beliau mula mendapatkan produk Shaklee pada penghujung bulan Mei yang lalu. Beliau mula consume dengan sangat berhemah mula pada bulan Jun. Saya menyediakan beliau jadual pemakanan agar pengambilan supplement beliau teratur dan dapat melihat kesan mengikut hari yang saya nyatakan.Beliau mula mengambil ACE, ESP, zinc, herb lax, ostematrix, alfalfa dan vitalea.
Setelah sebulan beliau mula merasa berpuashati… walaupun pada dasarnya kulit badan kita memerlukan 90 hari untuk benar2 recover tetapi tubuh beliau mula menunjukan kesan yang sangat positif.
Lumrah manusia biasa, andai bagus jika dapat cepat recover dari sakit yang dihidapi. Maka saya mengesyorkan beliau mengambil nutriferon. Mengapa sedemikian? Ini kerana nutriferon adalah berfungsi sebagai penggalak kepada sistem imun tubuh @ immune booster.
Setelah beliau mengambil 3 sachet nutriferon, kudis kakinya yang berair terus kering dengan sangat cepat. Beliau sangat gembira dan menelefon saya semalam untuk memaklumkan perkara ini.
Kepada kawan-kawan yang anak-anaknya kerap demam walaupun fully breastfeed, bolehlah menambah immune ke dalam susu badan anda dengan pengambilan Nutriferon seminggu sekali. Macam saya sendiri, walaupun Icha tak pernah diserang apa2 penyakit seperti demam, selesema .. mungkin sebab saya jaga dia di rumah aje, tapi saya tetap mengamalkan pengambilan Nutriferon satu sachet seminggu. Sebabnya Icha ni kerap dibawa berjalan dan berjumpa macam-macam orang. So, ini adalah persediaan saya sebagai ibu.

Sediakan payung sebelum hujan :)

Hadhatina Mkb
♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 846060 ]
♥ Contact No | WhatsApp :019 293 9886
♥ Emel : hadhatina@yoursupermom.net
♥ Laman web: yoursupermom.blogspot.com

1 comment:

  1. saya kah itu.. hehe..
    rasa nutriferon mcm minum teh o kosong.. teh o tanpa gula.. sib baik minum seminggu sekali jek.. klau hari2, beralkali gak lidah nie.. hehehe tp demimu anak, ibu sanggup telan aper saje asal kamu sihat.. insyaAllah..

    ReplyDelete

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!