Sistem imun adalah sangat kompleks dan canggih. Ia mengesan pelbagai jenis patogen berbahaya dan membezakannya daripada sel-sel dan tisu-tisu yang sihat.
Badan kita ni dicipta dengan begitu canggih sekali. Bermula dari pertahanan pertama – KULIT.  Tanpa lapisan perlindungan kulit, badan kita bukan saja akan hancur, tetapi terdedah kepada toksin dan lain-lain. Kulit bertindak sebagai penghalang fizikal dan juga menyediakan halangan kimia kerana kulit menghasilkan sebum anti bakteria. Penghasilan sebum ini akan segera membunuh spora dan bakteria yang hinggap pada kulit.


Penyebab Sistem Imun Lemah

  • Defisiensi vitamin dan mineral pada tubuh
  • Kurangnya waktu untuk beristirehat yang cukup
  • Merokok secara berlebihan
  • Pola hidup yang sangat meletihkan
  • Kesan buruk dari jenis ubat tertentu

Lama sudah Nutriferon ni tiada di pasaran ! Kali ni Nutriferon kembali menggegarkan dunia setelah berbulan-bulan orang menanti akan kehadirannya. Jika anda kerap dijangkiti demam dan batuk, memang  Nutriferon adalah penyelesaiannya. Nutriferon adalah produk Shaklee yang dihasilkan bertujuan untuk 'boost' sistem perlindungan imuniti tubuh - interferon. Interferon pula adalah sejenis protein yang dihasilkan oleh tubuh kita untuk melawan virus. Ini dia NUTRIFERON yang hebat tu !



Siapakah yang perlukan Nutriferon?

  • Mereka yang ingin kekal sihat
  • Mereka yang mempunyai masalah kesihatan
  • Individu yang selalu stres. Selalu stres boleh menyebabkan keguguran rambut !
  • Ibu yang menyusukan anaknya
  • Mereka yang selalu travelling & sentiasa bergerak
  • Sesiapa yang mengidap selesema, demam, kanser/ asma

Manfaat Nutriferon Shaklee

  1. Mengukuhkan sistem imun dalam masa 3 hari
  2. Melawan kanser dan tumor
  3. Melindungi dari influenza
  4. Meringankan stres dan influenza
  5. Melambatkan penuaan
  6. Mengurangkan sistem PMS

Sebagai usaha untuk mengekalkan kesihatan dan kesejahteraan tubuh badan yang berpanjangan, pastikan anda mempunyai bekalan Nutriferon yang secukupnya di rumah anda :) 



* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit 

Anda ada sebarang pesanan dan pertanyaan? Hubungi kami sekarang!

Hadhatina Mkb (ID 846060)
Facebook : Hadhatina Mkb
No Tel : 019 293 9886
COD Area : Shah Alam & Subang Jaya
Sekarang musim batuk dan selsema kan. Saya memang paling risau jika saya selsema. Bila dah selsema tu mulalah akan berjangkit kat anak saya. Memang paling risau jika anak saya tu sakit. Saya memang tak sarankan anak saya untuk minum ubat yang diberi oleh klinik tu. Orang kata tak elok bagi anak kecil makan ubat. 

Saya cuba bagi anak saya minum madu Asli.Tapi macam tak nampak perubahan pun.Kemudian saya cuba petua tradisional iaitu "Minyak Bawang Putih".Minyak ni tak payah susah-susah cari kat kedai.Buat kat rumah je.Senang Dan pantas.Fresh lagi tu.



Ramai kawan-kawan bertanya macam mana nak buat minyak bawang putih ni kan? Takpe, hari ni saya akan kongsikan cara nak buat :

1. Bakar bawang putih beserta kulitnya dengan api sederhana.Jadi takde la dia hangus kan.
Says bakar 1 labu.Untuk kudapan sendiri.Bila berkahak memang elok kunyah bawang putih bakar ni.Sedap.





2. Dah siap bakar,bolehla ditumbuk / dilenyek sampai hancur.

3. Campurkan minyak masak / minyak kelapa dara / minyak Zaiton.Pilih la mana suka ikut stock minyak yang ada dirumah.Saya guna minyak masak je untuk lecekkan dengan bawang putih ni. Dan jadila rupanya begini.







Masa mula-mula saya sapu kat hidung anak hingus dia memang asyik keluar je.Yang best takde dengar bunyi batuk berkahak dia tu.Alhamdulillah.Dengan izin Allah S.W.T.


Cara pakai boleh sapu kat batang hidung,dada dan tapak kaki.Boleh sapu di tapak kaki masa anak tidur.Lepas tu pakai kan stokin.Insha-Allah.

Semoga bermanfaat!

Diam tak diam kita sudah menghampiri ke bulan Jun. Apa yang ada pada bulan Jun tu ye? Sudah semestinya kita akan menemui bulan Ramadhan. Tak sabarnya kan nak kumpul pahala banyak-banyak.

Tahun lepas saya mengandungkan anak pertama pada bulan Ramadhan, tengah sarat juga waktu tersebut. 




Masih tidak berpeluang lagi menyusukan anak pada bulan puasa. Saya banyak membaca pengalaman ibu-ibu yang menyusukan anak pada bulan puasa ni. Memang sangat gagah kiranya ibu-ibu ni kan tetap menunaikan tanggungjawab walaupun menyusukan anak.

Walaupun dalam islam ada memberi kelonggaran kepada ibu-ibu yang menyusukan anak iaitu rukhsah untuk berbuka (mengikut syarat tertentu) tetapi adalah lebih baik, ibu yang menyusukan bayi berusaha untuk berpuasa penuh sebulan Ramadhan. 

Memandangkan kita semakin hampir dengan bulan Ramadhan, saya ingin berkongsi 10 perkara penting yang perlu ibu menyusu tahu ketika bulan Ramadhan ni. Harap dapat memberi dorongan buat para ibu sekalian..

  1. Berpuasa itu sebenarnya TIDAK akan mengurangkan jumlah susu ibu yang seseorang ibu tu hasilkan. Ironinya, susu tetap berkurang walaupun bukan semasa bulan puasa
  2. Magisnya, komposisi susu ibu itu akan mengikut nutrien dan makanan yang diambil semasa ibu itu berpuasa
  3. Walau bagaimanapun, ibu tetap perlu mengikuti diet dan tips-tips pemakanan
  4. Seperti makan nasi, ayam, ikan ataupun daging, sayur dan buah pada setiap kali waktu berbuka dan bersahur
  5. Elakkan pengambilan minuman berkafein seperti the, nescafe dan kopi kerana kafein akan menyingkirkan zat yang sepatutnya diperlukan oleh tubuh (lebih-lebih lagi sewaktu berpuasa)
  6. Sediakan 2 liter air kosong dalam botol air dan minum sedikit demi sedikit bermula dari waktu berbuka sehingga waktu bersahur
  7. Tambahkan dalam rutin ibu untuk mengepam selama 20 minit sebelum masuk tidur dan 20 minit sebelum/selepas sahur
  8. Jadual mengepam semasa hari siang berlangsung seperti biasa (2-3 jam sekali)
  9. Makan makanan milk booster seperti halba kini dipermudahkan dalam bentuk minuman dan makanan The Milk Story. Amalkan pengambilan air longan, kurma merah dan lobak putih
  10. Sekiranya ibu menyusu mengabaikan diet di atas berkemungkinan besar mereka akan mengalami waktu yang sukar untuk mengembalikan produksi susu ibu


Sangat berbesar hati untuk saya kongsikan dengan anda semua, cadangan yang saya ambil untuk tambah tenaga adalah dengan pengambilan Set Mighty Tripple Gem. Ia memberikan tenaga berpanjangan sepanjang hari kita berpuasa.




Selamat Menyusu Ibu !



* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit 

Anda ada sebarang pesanan dan pertanyaan? Hubungi kami sekarang!

Hadhatina Mkb (ID 846060)
Facebook : Hadhatina Mkb
No Tel : 019 293 9886
COD Area : Shah Alam & Subang Jaya
Stress adalah salah satu punca sesuatu penyakit datang. Pengalaman saya sendiri mengalami stress disebabkan kerja membuatkan hidup saya bertambah stress. Apa lagi bukan sahaja otak jadi tak keruan, malah rambut gugur, jerawat muncul. Hanya Allah sahaja yang tahu tahap jiwa saya ketika itu. Anda ada yang pernah mengalaminya? Cuba kongsikan dengan saya.


Tanda awal masalah rambut gugur :


  1. Banyak rambut melekat dibantal dan selimut
  2. Rambut bersepah di lantai rumah anda
  3. Rambut berkumpul di dalam bilik air anda
  4. Terdapat satu bahagian rambut anda yang menipis
  5. Kulit kepala makin jelas kelihatan
  6. Rambut tidak setebal dulu
  7. Risau berlebihan 

Rambut botak dibahagian tertentu

Jika ada lagi tanda yang anda boleh lihat pada diri anda, cuba nyatakan dikomen dibawah.

Selepas mengalami keguguran rambut yang teruk, saya telah mencuba pelbagai produk yang dijual di internet. Salah satunya diperbuat dari Coconut Virgin Oil seperti gambar dibawah.




Produk ini bagus juga. Boleh dikatakan kurang sedikitlah masalah rambut gugur saya. Tapi harganya agak mahal, so tak berapa mampu la nak consume tiap bulan. Saya teruskan mencari dan mencari. Terjumpa salah satu nama besar yang saya research banyak sudah testimoni yang berjaya. Produk tersebut diberi nama SHAKLEE!!

So saya nak ceritakan sedikit mengenai SET RAMBUT GUGUR daripada Shaklee ni.


Set Rambut Gugur ini ada 3 produk utama iaitu  :

  1. Revitalizing Shampoo - Memelihara kulit kepala 
  2. Zinc Complex - Menguatkan akar rambut
  3. B Complex - Bersifat anti stress
Revitalizing shampoo


Kebaikan Revitalizing Shampoo :

  1. Bertindak melicinkan kutikel rambut & melebatkan rambut
  2. Simtem pembersih yang lembut & berpaten
  3. Segarkan rambut & menyeimbangkan kulit kepala 
  4. Menyingkirkan sisa-sisa produk fesyen rambut
  5. Mengekalkan keseimbangan lipid
  6. Mengawal lapisan kulit kepala & rambut tidak kelimumur
  7. Rmabut jadi kilat dan lembut
  8. Memperbaiki kerosakan rambut yang bercabang
  9. Kuatkan rambut dengan protien dan humektan dari alam semualjadi
  10. Melebatkan semula rambut

Selepas anda mengamalkan 3 produk utama ini anda akan merasai perubahannya! Cubalah sekarang, jangan sampai rambut dah nipis, kulit kepala dan licin baru nak bertukar ke SET RAMBUT GUGUR SHAKLEE. no no no no....




* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit 

Anda ada sebarang pesanan dan pertanyaan? Hubungi kami sekarang!

Hadhatina Mkb (ID 846060)
Facebook : Siti Mashidayu
No Tel : 017 880 5272
COD Area : Shah Alam & Subang Jaya
Hai berjumpa lagi kita disini setelah lama dok rilex tak update entry. Ngee beberapa hari lepas, saya ada memenuhi undangan seorang rakan saya yang ingin melangsungkan pernikahan. Setelah lama tak bejumpa saya terkejut sebab lihat bentuk badannya sudah berubah dari GEMOK kepada KURUS & FIT. Nak tegur terus malu. Diam-diam saya whatsapp dia.

Saya :Macam mana boleh kurus?
Dia   : Aku makan Shaklee. Yang set kurus tu....
Saya : Hah? Yeke?? Alfafa, ESP & Lecithin ke?
Dia   : Hahah BUKAN!!!
Saya : bistu mana satu?
Dia   : CHINCH SHAKE DARI SHAKLEE... aku dulu berat aku 80, skang berat aku turun 50 dalam masa 3 bulan. PERCAYA TAK KAU??

tercengang sekejap, selama ni taktau pon ada yang lagi best untuk kurus.

Bukan camera trick. Memang kurus!


Meh cerita siket mengenai Chinch Shake ni




TAHUKAH ANDA? 

Kandungan fiber dan protien dalam Chinch Shake mampu membuat kita kenyang seharian!

3 PERISA CHICNH SHAKE :
  1. COklat
  2. Vanilla
  3. Caffe Latte
Ia adalah minuman formula proprietari yang dipertingkatkan dengan leucin supaya penurunan berat badan menjadi lebih mudah, dan selamat. Jangan sesekali tertipu dengan produk dipasaran yang menjanjikan masa yang cepat untuk kurus. Orang kata biar lambat, pasti selamat!

KENAPA CHINCH SHAKE INI BERBEZA DENGAN JENAMA KURUS LAIN ??
  • Membantu mengekalkan jisim otot tanpa lemak
  • Menghilangkan lemak, berat dan inci
  • Terbukti secara klinikal
  • Diperkasa dengan leucin
  • Mengawal rasa lapar
  • Meningkatkan tenaga
  • Pengambilan yang kerap mampu meningkatkan tahap metabolisma anda
PENTING LEUCIN UNTUK KURUS. KERANA ?

Leucin adalah asid amino yang tidak boleh dihasilkan oleh tubuh. Ia satu-satunya asid amino yang meransang sintesis protein otot. Jadi leucin yang terdapat dalam chinch shake mamp mengekalkan jisim otot tanpa lemak.

1 HIDANGAN CHINCH SHAKE MEMBERIKAN ANDA :
  1. Indeks glimesik rendah - 22
  2. Mmelihara otot dengan adanya leucin
  3. Lengkap 24 jenis vitamin dan mineral
  4. Tinggi protien membuatkan anda puas & kenyang
  5. Tinggi serat
  6. Tiada perasa, pewarna dan pemanis tiruan
Dan paling seronok, bahagian-bahagian badan kita tidak akan mengalami kulit menggelebir, lembik dan mengelendut. Kerana dengan Chinch shake mampu mengekalkan otot tanpa lemak ;)


RESEPI RINGKAS BAGI KENYANG DAN SEDAP VAH VAH VAH

Okei, sapa yang tak tau nak buat chinch choc sedap ni, boleh tengok video dibawak. Meal Shake Kawen Chinch Choc. 

Lets check it out!





  * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit 

Anda ada sebarang pesanan dan pertanyaan? Hubungi kami sekarang!

Hadhatina Mkb (ID 846060)
Facebook : Siti Mashidayu
No Tel : 017 880 5272
COD Area : Shah Alam & Subang Jaya
Untuk pengetahuan semua, pertandingan #iphone6masteria akan melabuhkan tirainya pada 30 Mei 2015 iatu pada hari Sabtu. Pertandingan ini yang semua sedia maklum telah bermula pada 1 April 2015 dan diberi tempoh selama 2 bulan bagi berlumba untuk merebut 20 peserta akhir. 




Untuk merebut kedudukan 20 peserta ke atas, mereka perlu membuat entri blog berkenaan #masteria dan perlu meletakkan video berkenaan #masteria di ruangan entri mereka. Yang paling penting mereka perlu "share" entri mereka. Setiap minggu kami akan kongsikan carta kedudukan viewers tertinggi di dalam page fb 'Supermom Masteria'.

Ini x



Alhamdulillah setakat ini kami sudah menyenaraikan senarai 20 peserta akhir yang akan berentap bagi merebut hadiah utama iatu Iphone 6 pada Sabtu ini. Ini adalah tentatif atau aturcara program pada perlawanan nanti.




Mesti meriah dan bersemangat para peserta kita nanti. Mana taknya, mestilah mereka akan bersungguh-sungguh berlawan setelah berhempas pulas menyiapkan entri untuk mendapatkan viewers tertinggi. Untuk TOP 5 bagi viewers tertinggi, kami akan beri mereka HADIAH MISTERI. Memang sangat menarik hadiah tersebut. 

Bagi mereka yang nak menghadirkan diri pada perlawanan tersebut tu nanti, kehadiran anda amat kami alu-alukan bagi memeriahkan majlis dan menyokong para peserta kita tu nanti. Jualan Masteria juga akan kami buka, dan bukan itu sahaja jika anda membuat pembelian pada hari tersebut anda akan diberi diskaun sebanyak 20%.

Selamat Berjaya kepada peserta #iphone6masteria!



Bila sebut perkataan 'detoks' yang terlintas di fikiran kita selalunya proses 'mencuci isi perut dengan sedikit rasa memulas'. Namun, detoks sebenarnya lebih daripada mencuci sekadar isi perut sahaja, sesekali dan secara konsisten, seluruh tubuh kita perlukan proses detoks ini!

Asasnya detoks adalah proses penyingkiran toksin dan kotoran daripada tubuh, dan terdapat beberapa kaedah detoks seperti berpuasa, makan makanan yang ada fungsi detoks, atau biarkan sahaja tubuh kita menjalankan proses detoks tersebut secara semulajadi. Detoks selalunya disarankan sebelum kita nak memulakan sebarang program kesihatan, contohnya sebelum nak mulakan diet kuruskan badan, dan sepanjang program tu kita akan dipantau supaya detoks secara konsisten. Salah satu tujuannya ialah untuk membantu penyerapan nutrien secara optimum ke dalam tubuh badan, jadi barulah nampak kesan positif daripada program kesihatan yang dibuat tersebut.

Okey, itu sedikit asas tentang detoks yang perlu kita ambil tahu. Seperti yang saya nyatakan di atas tadi, tubuh kita (manusia) ni juga sebenarnya ada menjalankan proses detoks sendiri secara semulajadi. Menurut Dr Oz, TIGA organ utama tubuh yang banyak terlibat proses detoks ini ialah hati, usus dan buah pinggang. Sekiranya salah satu daripada tiga organ ni terganggu fungsinya maka imun tubuh kita secara automatik turut lemah; dan kita mudah diserang penyakit. 

jadual detoks tubuh
Kredit imej carian Google

Perkongsian ini saya ambil daripada wall Facebook sahabat saya, Master Farah Wahida.

Jadual Waktu Sistem Badan Manusia!


πŸ‘³

Waktu Pagi

3:00 am – 5:00 am
Paru-paru – Ini adalah waktu terbaik untuk bangun dari tidur. Ketika ini terdapat lebih banyak kandungan ozon di udara. Ini akan memberi satu sumber tenaga yang baru jika mengamal latihan pernafasan, yoga serta bertakafur. Mereka yang mempunyai asma tidak patut tidur waktu ini dan boleh merasai kesukaran bernafas.

(Subhanallah: bertepatan dgn sunnah bangun tahajjud)

πŸŒ…
5:00 am – 7:00 am
Usus Besar - Mereka yang bangun tidur pada waktu ini tidak akan menghadapi masalah sembelit. Jika membuang air besar dan mandi dengan air sejuk diselesaikan dalam waktu ini, masalah kegugupan boleh dihindarkan.

(beruntung yg amal bangun subuh)

🚴
7:00 am – 9:00 am
Perut - Sarapan patut diambil dalam tempoh masa ini.

⛳πŸ“–
9:00 am – 11:00 am
Limpa – Tidak minum dan makan waktu ini walaupun setitik air. Jika makan pada waktu ini akan mengakibatkan suhu badan meningkat, menambahkan keletihan dan mengurangkan tahap pencernaan. Ini lebih terserlah pada pengidap diabetes yang akan merasa kegigilan dan mengantuk.

(sesuai amal dhuha)

πŸŽ‘πŸ’Ί

Waktu Tengahari

11:00 am – 1:00 pm
Jantung – Hanya air sahaja yang diambil pada ketika ini. Tidak sepatutnya melakukan kerja berat atau tidur di masa ini. Jika tidak lebih karbon dioksida akan bercampur dengan oksigen. Ini akan meningkatkan kemungkinan terkena serangan jantung,lumpuh atau kesakitan badan. Kebiasaannya pihak hospital akan lebih berjaga-jaga pada waktu ini kerana pesakit jantung dan diabetes berkemungkinan diserang sakit jantung berbanding pada waktu lain.

🍴

Petang

1:00 pm – 3:00 pm
Usus kecil – Makan tengahari pada waktu ini. Selepas itu duduk & tutup mata untuk rehat selama 5 minit. Elakkan dari tertidur.

(sunnah Nabi 'tidur ayam' seketika)

🏫🍌🍊
3:00 pm – 5:00 pm
Pundi Kencing – Sesuai untuk mengambil minuman seperti jus buah atau teh.

πŸ—ΎπŸŠπŸŠπŸš΅
5:00 pm – 7:00 pm
Buah Pinggang – Ini adalah masa untuk bersantai dan rehat dari kerja harian. Jika tidak akan memudaratkan ginjal dan jangkitan salur kencing.

πŸŒ‡

Waktu Malam

7:00 pm – 9:00 pm
Dinding Jantung – Makan malam patut diambil pada waktu ini. Jika tidak akan menimbulkan getaran atau sakit di dada.

🏑
9:00 pm – 11:00 pm
Ini adalah masa untuk mengembalikan semula tenaga organ-organ yang bekerja sejak pagi. Oleh itu sebaiknya waktu ini seseorang itu hendaklah baring dan bersedia untuk tidur. Elakkan dari membaca buku, menonton tv atau bekerja.

πŸŒ†
11:00 pm – 1:00 am
Hempedu – Waktu tidur. Jika masih berjaga akan menyebabkan badan kekurangan tenaga untuk bekerja di hari esoknya.

πŸŒƒ
Waktu Lewat Malam
1:00 am – 3:00 am
Hati – Waktu tidur lena. Jika tidak akan memberi kesan kepada penglihatan dan badan lesu.

Subhanallah.. nampak kan apa jadi sekiranya kita melanggar fitrah dan lumrah kita sebagai manusia? Apa yang saya kongsikan kat atas tu belum lagi secara detail namun inshaALLAH ia amat membantu untuk kita mengamalkan gaya hidup yang sihat. Rupa-rupanya Allah swt dah siapkan juga panduan semulajadi pada tubuh badan kita sendiri untuk kita atur jadual harian hidup kita. Tinggal kita nak follow aje.

Jadi, jom amalkan pemakanan dan gaya hidup sihat, bajai tubuh kita dengan nutrisi terhebat kita mampu berikan dan gunakanlah tubuh badan kita ke arah kebaikan. Selamat detoks semua!

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit 

Anda ada sebarang pesanan dan pertanyaan mengenai produk Shaklee? Hubungi kami sekarang!

Hadhatina Mkb (ID 846060)
Facebook : Hadhatina Mkb
No Tel : 019 293 9886
COD Area : Shah Alam & Subang Jaya
Gameboard Masteria sekarang sudah menjadi buah mulut para SID. Ramai yang ingin mendapatkannya, kerana keberkesanan dalam menyampaikan mesej dan coaching santai mampu melonjakkan semangat SID.  Dengan itu, Master Kamarul dan Master Hadhatina telah menghubungi Master Farah dan Master Yusri untuk meluangkan masa bermain Masteria!

Sebelum ini telah saya kongsikan Testimoni dari Master Roslan dan Master Lyna Noh. Boleh lihat di link disini ;)

Jom kita lihat gambar-gambar menarik ketika sedang bermain Masteria!
Lets Check It Out

Master Farah menjemput untuk makan tengahari

Terima kasih Master Farah ;)

Ok, kanak-kanak boleh tengok kartun

Bantuan dari anak beliau untuk merancang strategy

Kanak-kanak juga lebih suka permainan ini


Banyak nya donwline diaaa... hihi


Waktu kemuncak. Siapa yang akan jadi juara Masteria???

Master Yusri jadi Master dahulu ya! TAHNIAH!






Master Yusri berkata 

"Game yang sangat menarik, berguna untuk memberi keyakinan donwline dalam memberi ilmu sambil bermain
Game yang simple tetapi memberikan excitement kapada pemain untuk medapatkan point-point donwline yang seterusnya.


Master Farah Wahida berkata

" Game yang sangat menarik, coaching santai sambil boleh belajar onak dan duri suka duka perjalanan menjadi Master 
Ia permainan yang setiap langkah dalam papan tersebut memberikan pengajaran yang memang berlaku dalam diri seorang SID
Dapat idea bagaimana ingin mengumpul UV, dan belajar bagaimana menjaga EMPAYAR anda "



...........................................................................................................................................



Lepas baca entry ini, apa nak buat???




JOIN CONTEST !!!



#Iphone6Masteria!



info lanjut di



Facebook : Supermom Masteria



Youtube : YousupermomHD



Cepat!! sebelum  MAY 2015



...........................................................................................................................................



* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit 

Anda ada sebarang pesanan dan pertanyaan? Hubungi kami sekarang!

Hadhatina Mkb (ID 846060)
Facebook : Siti Mashidayu
No Tel : 017-880 5272
Emel : ayumohdmohyi@yahoo.com
COD Area : Shah Alam & Subang Jaya