Aug 12, 2015

Ayu Officially Shaklee Independent Distributor!

Pengalaman saya bekerja bersama Mami Hadhatina selama setahun di Supermom Resources buat saya terinspirasi untuk daftar jadi ahli Shaklee. Yelah, apa tidaknya, bisnes kat rumah sambil shopping, dok makan-makan pon boleh jana sumber kewangan keluarga.
.

Wang atau duit bukan lah faktor utamanya, penyebab saya mahu menjadi SID (Shaklee Independent Shaklee) adalah kerana saya sendiri dah merasa kesan yang hebat dari Shaklee. Since dari saya masuk ke group Supermom Shaklee ni, saya tekad untuk ambil peluang ini makan vitamin-vitamin ni secara konsisten supaya dapatla mengurangkan masalah jerawat saya. Saya ambil Alfalfa Complex dan Vitamin C Sustained Release.
.

Perubahan ketara dapat dilihat 3 bulan pertama.
.

Jerawat payah nak tumbuh, even tengah period pon tak tumbuh gak. Pelik saya. Sampailah sekarang, kulit muka saya semakin sehat, jerawat susah nak tumbuh dan bersih je..

haha panjang pulak cerita pengalaman saya !


Straight forward lah ye, pada 4 Ogos 2015 , saya telah mendaftar sebagai Ahli Shaklee dengan NO SID 1208072. Master Hadhatina yang mendaftarkannya. 

Korang boleh klik bawah ni untuk pendaftaran sebagai ahli Shaklee :



Seronok mendaftar selepas bulan July 2015 haritu, sebab ada banyak giler keistimewaan. Nak daftar jadi ahli hanyalah dengan RM 65 sahaja. Kalau nak percuma pon boleh, boleh refer N study kat sini . Once dah daftar, korang akan dapat Starter Kit dalam anggaran RM200.00.. HEHE daftar Rm65 tapi dapat starter kit dekat Rm200. Memang best lah citernye. 

So meh tengok DAPAT BARANG FREE mendaftar Ahli Shaklee 

nih :

  • Percuma sebotol vitamin Vita-Lea (nak tau harga vita-lea boleh pm saya ;))
  • Dalam Starter Kit Bag dari Shaklee ada :
Starter Kit PERCUMA 


  • Bag bimbit Shaklee
  • Shaklee Introduction File
Tu, Sebotol Vitalea percuma dari Shaklee


File pengenalan mengenai Shaklee

  • Produck Guide 2015
Study produk menggunakan buku ini

  • Shaklee Business Manual
Bagaimana nak berbisnes Shaklee

  • Code Of Conduct - Tatacara kelakuan 
Tatacara dalam membuat bisnes Shaklee

  • 2015/2016 Shaklee National Conference
Panduan untuk kejar target impian. 

  • Shaklee Receipt Book
Buku resit Shaklee. Siapa yang beli dengan saya akan dapat resit ini ;)



  • Price List & Retail Price List Effective from June 2015
Pamplet untuk rujukan harga ahli dan harga retail

  • Direct Sales Contract Form
Borang untuk jualan langsung


Selepas upline korang daftarkan sebagai ahli Shaklee, korang akan dapat NO SID dan PASSWORD sendiri. So lepasni boleh access sendiri shaklee2u korang . Boleh tengok jadual Kelas Nutrisi dan pelbagai lagi info. Bukan tu saja, nak order vitamin pon mudah, nak cek bonus dan segalanya lebih mudah lah.  
.


Selagi ada manusia adalah networking. Makanya, bisnes networking tidak akan habis atau berakhir ;)




* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit 

Anda ada sebarang pesanan dan pertanyaan? Hubungi kami sekarang!

Mashidayu Mohyi (ID 1208072)
Facebook : Mashidayu Mohyi
No Tel : 017 880 5272
COD Area : Shah Alam & Subang Jaya