Apr 10, 2014

Tips Hilangkan Bad Mood

Assalamualaikum,

Okey, test update blog guna apps BlogTouch pula. Seronok sungguh saya dapat update blog ni sebenarnya tau. 

So, tips mudah petang ni. Cara nak hilangkan rasa bad mood. Bad mood ke? 
  1. Step pertama, stop whatever you are doing
  2. Step kedua, tarik nafas. Relax sis.. Hehe
  3. Step ketiga, kalau boleh pi minum air kosong segelas
  4. Step keempat, jangan stay kat situ. Bangun dan keluar tengok dunia. Paling baik pi jalan-jalan kat taman bunga.
InshaAllah, at least hilang sekejap bad mood tu.

Saya pernah baca juga tips kawal bad mood cara Nabi. Sekiranya masa kita marah tu dalam keadaan berdiri, kita duduk. Kalau tengah duduk pula, baringlah.




Okey! Berita baiknya, bukan aje anda boleh control bad mood, anda jadi lebih happy dan badan lebih sihat. InshaAllah. 

Good luck ye!

Untuk pertanyaan dan pesanan produk Shaklee bolehlah hubungi saya di 0192939886(sms/whatsapp) atau emel kepada hadhatina@yahoo.com. Konsultasi percuma buat pelanggan Shaklee saya sahaja.