Sep 21, 2015

Hilangkan Bau Badan Yang Menyengat tu


Masalah bau badan yang telah saya ceritakan pada entry sebelum ni telah mendapat perhatian ramai. Untuk menghilangkan bau badan ada yang dah macam-macam ubat dipakainya. Daripada ikhtiar mandi sejam sekali, memakai deadorant, produk wangian dan lain-lain lagilah, tetapi hasilnya masih lagi belom positive. Bau badan masih menyengat orang sekeliling.

Ok, jika dilihat secara keseluruhannya, bau badan ni adalah berpunca daripada masalah toksin dalam badan yang tidak disingkirkan dari badan secara keseluruhannya. Dalam produk Shaklee, bau badan anda boleh hilang dengan pengambilan Alfalfa secara konsisten. Dimana Alfalfa Complex yang berfungsi menjadi agen detoks terpenting untuk badan kita. Alfalfa Complex ini sangat kaya dengan klorofil yang ada pada sayur hijau membolehkan mendetokskan badan dari toksin. Keberkesanannya boleh dilihat dalam masa seminggu. Dan kemudian, bau badan anda akan hilang sedikit demi sedikit dan selama-lamanya. 

Jadi saya mencadangkan untuk ambil Alfalfa Complex ini yang bertindak untuk cuci toksin dalam badan anda dan bersihkan dalaman badan anda. 


Alfalfa Complex mampu meghilangkan bau badan

Saya akan ajarkan cara bagaimana untuk mendapatkan bau badan yang wangi dan menghilangkan bau badan busuk yang menyengat tu. ;)

Terima kasih!


* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit 

Anda ada sebarang pesanan dan pertanyaan? Hubungi kami sekarang!

Mashidayu Mohyi (ID 846060) 
Facebook : Mashidayu Mohyi
No Tel : 017 880 5272


COD Area : Shah Alam & Subang Jaya