Dec 11, 2010

Hilang 1.5 kg dalam masa seminggu dengan SHAKLEE Cinch Shake dan Lecithin

Memang sangat jarang sekali saya dapat testimoni pasal cinch ni. ada permintaan daripada seorang teman yang tanya pasal keberkesanan produk ni. nah! saya nak share satu testimoni menarik, Nani, yang kehilangan 1.5 kg dalam masa seminggu dengan pengambilan Cinch dan Lecithin.

~* credit to kak cery

jom baca testimoni nani...my dear customer..masih student lagi...kenal di alam maya.....comel je budak ni 1st time saya jumpe.. saya tgk..aik tak gemuk pun...rupenye dia kata dia cepat lapar...dia takde masalah penghadaman.cuma dia kata nak try sesuatu utk pecahkan lemak dan atasi masalah kerap mkn..sbb risau BMI dah naik.berat tak setara dgn tinggi......so saya suggestkan sesuatu yg uk burn fat..sudah semestinya cinch dan lecitin..ni saya share chit chat perkembangan nani yang mkn cinch in 1 week...beliau start ambil supplemen ni pada 24November 2010...




28 Nov 10, 08:21-nani: .. hi kak shareeza, nani ni,,ingat x yang beli cinch inch +lecithin tu..hehe..progress so far so good....cinch tu best gak..saya minum ngan low fat milk..ok..nani minum cm akak ajar tu antara breakfast n lunch..pastu kan akak suruh makan sikit2 kan..ade 1hari tu saya mmg xmakan ape2 after minum tu...xlapar..xrasa nak makan.but i take dinner b4 7pm..just a very light dinner.n b4 tdo saya makan lecithin..pastu, saya nyer digest mmg lancar,buang air besar a few times a day..buang air kecik mmg byk kali pon sbb minum air min 2L per day.so i really hope it works 2loss weight




29 Nov 10, 04:14-nani: hari ni nani minum cinch around 11.30am, and xmakan ape2 until 6pm baru minum sup.coz xlapar pun...




30 Nov 10, 08:33-nani: akak,smlm nyer progress, minum dalam kol 11am,lunch mkn popia 3kg je sbb dah kenyang.. eh..makan popia 3ketul je..hehe..slah type..pastu kenyang sampai kul7.30pm baru dinner makan sup sayur without rice.hirup sup je.hehe.yg bestnyer cinch ni,wat perut nani xlapar giler pg2.sbb biasa perut bgn dulu....kdg2 kul6pg tu dh lapar giler.sbb perut bangun dulu.tp skang xdah.dh ok.hehe..i like




1 Dis 10, 05:30-nani: akak..gud news..i lost 1.5kg..hehe.. in about 1week la..ok la tu akak kan?hihi




4 Dis 10, 09:00-nani: pinggang dah kurang 1inch la akak..hehe




5 Dis 10, 12:03-nani: hehe..ingat dah abes ni nak ambik lagi kak cery..hehe..ready for the stok yea

menarik kan? actually, saya pun ada bagi hubby makan Cinch ni, tapi saya tak konsisten dan tak pantau sangat. cuma yang saya perasan, hubby memang nampak a bit susut. kawan office dia pun claimed the same. tapi, nak kurus macho macam Superman susahlah kot sebab hubby ni memang kerja dia belanja orang makan/ teman orang makan.  makan sedap-sedap ok? hehe.

kawan-kawan juga boleh refer under label "cinch, cinch shake, cinch tea, weight management, diet" untuk baca info berkaitan. atau boleh hubungi saya terus di 019 293 9886 / hadhatina@yahoo.com




lots of love,