Dec 28, 2010

Day 27 - Why are you doing this 30 day challenge?

mula-mula tu saya teruja sebab tengok member saya, Fadilah Ramlan, buat cabaran ni. so, untuk membuatkan saya rajin nak meng'hapdet' blog maka saya pun men'tagged' beberapa orang member saya.

alhamdulillah.. kawan-kawan saya lebih rajin dan gigih daripada saya. contohnya salwa, entry dia bulan ni je terus jadi 62 entry walaupun baru je join geng blogger tau. hehe. seronok kan sebab kita buat ramai-ramai? kira mcm main kutu la hehe.

target saya, at the end of the day, saya dapat buat satu resolusi terbaik sebagai wahm yang cemerlang pada tahun 2011. inshaALLAH.


lots of love,