Dec 12, 2010

Day 12 - How you found out about Blog and why you made one

saya dah lama berblogging. since zaman saya kat uia dulu. around 2002 kot. masa tu guna blogdrive.

saya mula berblog kerana seronok melihat ramai kawan-kawan sekolah saya yang ada blog. budak-budak yang study oversea ni la. so, saya cuba-cuba buat blog. mula-mula memang merepek. tah apa yang saya melalut dalam blog.

tapi, kita belajar daripada kesilapan kan? dan, kita semakin matang. lepas satu .. satu paltform saya guna.. saya pernah ada blog di friendster, myspace dsb. yang blogspot ni start bila eh? tahun 2006 kot.. itulah blog The P H A S E.

lama tau The P H A S E tu. daripada bujang, belum jumpa hubby sampailah saya selamat lahirkan icha. then, barulah saya mulakan brand new blog melalui The P H A S E 2. mula-mula banyak cerita pasal icha je, tapi since join GBS ni, dah jadi blog biz sambilan lak. hehe.

and finally, saya dah pun tukar nama blog ni - YourSuperMom.Com ~ best sangat! inshaALLAH. saya akan jadikan blog ni sebest namanya.

saya tengah makeover blog ni sebenarnya. dah lupa dah coding html, css semua tu.. kena buat slow2 arr.. takpe, neoron banyak lagi belum guna :p

lots of love,