Oct 18, 2010

Dulu Berdua Kini Bertiga

dulu-dulu, bila bergambar kat kenduri kawen, cuma saya & kekasih saya je.. hik hik hik

masa ni hamil 3 bulan tak silap saya ;-)

now ni, dah ada manusia kecik join kisah percintaan hadhatina & kamarul.. euwww! alya qatrisya namanya...

kami keluarga comel ;-)

hehehe. yang penting saya maintain cantik & comel & nombor satu di hati suami saya sampai dalam syurga kelak. kan abang? =)

ameen.. i love you lah abang!! (^_^)

p/s : dengan siapa pun saya bergambar, tetap wajah saya paling ceria.. kenapa? adakah saya seorang yang periang? hahhahahha.. sebenarnya saya memang GILA BERGAMBAR. tu je. lawak tak jadi

lots of love,