Oct 22, 2014

Cara Banyakkan Susu Badan Tanpa Makan Milk Booster

Malas nak makan milk booster? Takpe. Itu tak bermakna anda tak dapat susukan anak sampai 2 tahun ☝️

Saya cuma share semula status "cucu" Shaklee saya, Puan Habiah Abd Kadir, yang terkenal dengan blog beliau, SOLEH. NET





Tips susu banyak yang basic

Bagi kami, pengambilan suplemen bukanlah untuk banyakkan susu badan je.. Ia lebih daripada tu. In fact, saya pun asalnya makan suplemen Shaklee sebab nak cantik dan sihat, di samping teruja baca testimoni-testimoni kawan-kawan tang makan set menyusu Shaklee ni dulu.

Alhamdulillah.. Memang berbaloi mencuba! Bukan aje badan sihat, kenalan saya bertambah ramai dan saya mampu miliki income 5-6 angka sebulan juga :)

Nak tau lebih lanjut, jemput contact saya di 0192939886 atau emel kepada yoursupermom.office@icloud.com ; Puan Hadhatina Mkb.