Feb 11, 2011

logo www.yoursupermom.com

cantik kan? edited by hubby tau. logo ni memang dihasilkan daripada gambar asal saya dan icha. hehe.

jangan curi ye ..

ini pulak edited by saya .. tapi tak guna adobe photoshop pun (sebab belum install). cute kan icha? neck-covered inner ni beli kat www.alhumairacontemporary.com (Hani Elia Rousli - model NUR). icha mula-mula syik nak cabutkan je inner tu, tapi bila tengok mak dia pakai gak.. baru dia okey.


benda-benda macam untuk release tension sebenarnya. melepaskan ketegangan fikiran melalui seni. tapi yang ini secara digital. saya kecik-kecik memang suka melukis. lukis gambar fesyen baju sampai orang ingat saya nak jadi fashion designer. hehe. tapi diorang salah, cita-cita saya nak jadi isteri orang kaya (^_^)

ameen.

lots of love,