Oct 15, 2012

Testimoni Work-and-Pump Mom dengan Vitamin Shaklee

 Lagi testimoni ibu menyusu untuk perkongsian bersama
"anyway, yup dh try... and it does increase, for me, fm just 9 - 10 oz masa kat opis, now I can get 12 oz or more fm pumping session kat opis..... kat rumah lebih suka direct.... mlm2 pun kalau pump lepas bg bb direct, dptla extra 3-4 oz fm the whole nite...."

Credit to Iffah, untuk testimoni ini. 

Customer Iffah ni seorang lecturer yang sedang menyambung PhD, juga seorang isteri dan ibu yang work-and-pump .. just imagine macam mana life lecturer ni kan? Pengambilan vitamin2 ni sangat membantu beliau untuk sustained  dan dengan tips rahsia ibu menyusu ini juga beliau jadi lebih happy!

Vitamin yang diambil ialah Vitalea, B Complex, Vitamin C, Alfalfa, Ostematrix dan ESP.

Nak cuba? Jangan lupa hubungi saya untuk konsultasi sekiranya anda customer saya! :)