May 27, 2015

IDAMAN SETIAP PENGANTIN UNTUK KURUS SEBELUM MAJLIS PERSANDINGAN

Hai berjumpa lagi kita disini setelah lama dok rilex tak update entry. Ngee beberapa hari lepas, saya ada memenuhi undangan seorang rakan saya yang ingin melangsungkan pernikahan. Setelah lama tak bejumpa saya terkejut sebab lihat bentuk badannya sudah berubah dari GEMOK kepada KURUS & FIT. Nak tegur terus malu. Diam-diam saya whatsapp dia.

Saya :Macam mana boleh kurus?
Dia   : Aku makan Shaklee. Yang set kurus tu....
Saya : Hah? Yeke?? Alfafa, ESP & Lecithin ke?
Dia   : Hahah BUKAN!!!
Saya : bistu mana satu?
Dia   : CHINCH SHAKE DARI SHAKLEE... aku dulu berat aku 80, skang berat aku turun 50 dalam masa 3 bulan. PERCAYA TAK KAU??

tercengang sekejap, selama ni taktau pon ada yang lagi best untuk kurus.

Bukan camera trick. Memang kurus!


Meh cerita siket mengenai Chinch Shake ni




TAHUKAH ANDA? 

Kandungan fiber dan protien dalam Chinch Shake mampu membuat kita kenyang seharian!

3 PERISA CHICNH SHAKE :
  1. COklat
  2. Vanilla
  3. Caffe Latte
Ia adalah minuman formula proprietari yang dipertingkatkan dengan leucin supaya penurunan berat badan menjadi lebih mudah, dan selamat. Jangan sesekali tertipu dengan produk dipasaran yang menjanjikan masa yang cepat untuk kurus. Orang kata biar lambat, pasti selamat!

KENAPA CHINCH SHAKE INI BERBEZA DENGAN JENAMA KURUS LAIN ??
  • Membantu mengekalkan jisim otot tanpa lemak
  • Menghilangkan lemak, berat dan inci
  • Terbukti secara klinikal
  • Diperkasa dengan leucin
  • Mengawal rasa lapar
  • Meningkatkan tenaga
  • Pengambilan yang kerap mampu meningkatkan tahap metabolisma anda
PENTING LEUCIN UNTUK KURUS. KERANA ?

Leucin adalah asid amino yang tidak boleh dihasilkan oleh tubuh. Ia satu-satunya asid amino yang meransang sintesis protein otot. Jadi leucin yang terdapat dalam chinch shake mamp mengekalkan jisim otot tanpa lemak.

1 HIDANGAN CHINCH SHAKE MEMBERIKAN ANDA :
  1. Indeks glimesik rendah - 22
  2. Mmelihara otot dengan adanya leucin
  3. Lengkap 24 jenis vitamin dan mineral
  4. Tinggi protien membuatkan anda puas & kenyang
  5. Tinggi serat
  6. Tiada perasa, pewarna dan pemanis tiruan
Dan paling seronok, bahagian-bahagian badan kita tidak akan mengalami kulit menggelebir, lembik dan mengelendut. Kerana dengan Chinch shake mampu mengekalkan otot tanpa lemak ;)


RESEPI RINGKAS BAGI KENYANG DAN SEDAP VAH VAH VAH

Okei, sapa yang tak tau nak buat chinch choc sedap ni, boleh tengok video dibawak. Meal Shake Kawen Chinch Choc. 

Lets check it out!





  * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit 

Anda ada sebarang pesanan dan pertanyaan? Hubungi kami sekarang!

Hadhatina Mkb (ID 846060)
Facebook : Siti Mashidayu
No Tel : 017 880 5272
COD Area : Shah Alam & Subang Jaya