Basic H2™ Organic Super Cleaning Concentrate Yang Sangat Dikehendaki !

Anda masih ingat lagi tentang penangan Basic H2 yang hebat beberapa bulan lepas ! Sampai habis stok di HQ. Semua gara-gara Basic H2 yang mempunyai 1001 kegunaan pada kita semua. Dengar kata stok Basic H2 ada balik di HQ. Berita yang sangat baik kan. Pasti semua orang tengah tersenyum lebar sekarang ni termasuk saya.Apa itu Basic H2 ?

Basic H2 ada 1001 kegunaan dan di belakang botolnya ada ditulis hanya 3 kegunaan sahaja iatu cucian lantai, tingkap dan perkakas dapur. Yang lagi 997 kegunaan adalah hasil eksperimen lebih 700 000 ahli di seluruh dunia.

Kandungan utama Basic H2 adalah dari minyak jagung dan minyak kelapa.


Mengapa ianya istimewa?


Tahukah Anda ?

  • Kebanyakan pencuci serba guna mengandungi toksin yang boleh disedut atau diserap melalui kulit.
  • Pelarut sintetik boleh menggangu keseimbangan hormon.
  • Pelarut organik seperti butyl cellosolve merupakan toksin saraf dan boleh merengsakan hidung.
  • Marpholine, sejenis toksin berbahaya boleh mengakibatkan kerosakan hati dan buah pinggang.
  • Pencuci kaca mengandungi ammonia, sejenis racun yang boleh merengsakan kulit, mata dan sistem pernafasan.

Testimoni Pengguna Basic H2

Saya mahu kongsikan dengan anda 1 testimoni oleh pengguna Basic H2 terhadap sayur sawi. Alkisahnya, sayur sawi ni dah disimpan selama 6 hari di dalam peti. Ingat dah rosak, dan apabila pengguna cuci sayur sawi ni dengan Basic H2, alhamdulillah sayur sawi ni menjadi segar semula.

Testimoni Basic H2

Di sini, kami ingin berkongsi dengan anda satu Vlog berkenaan dengan apa yang sangat istimewa tentang Basic H2 ini dengan lebih lanjut dan jangan lupa subscibe Channel Youtube kami YourSupermom HD !


Jadi, kesimpulannya memang terbukti yang Basic H2 ini memang sangat istimewa kerana ia memang terbukti secara semulajadi dan yang paling best ianya tahan lama kerana cecairnya yang amat pekat dan boleh digunakan berulang kali. Jom dapatkan !!

Berjumpa di next entri yang lebih menarik lagi :)* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit 


Anda ada sebarang pesanan dan pertanyaan? Hubungi kami sekarang!

Hadhatina Mkb (ID 846060)
Facebook : Hadhatina Mkb
No Tel : 019 293 9886
COD Area : Shah Alam & Subang Jaya

0 comments:

Post a Comment

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!