Nov 3, 2010

YA ALLAH ICHAAAA...!

Harini saya dok update pasal Icha je tau.. sebab esok, Icha saya ni masuk umur 7 bulan (^_^). Hurmm.. tengoklah aksi anak dara yang seorang ni. Macamlah saya nak tukar channel yang dia dok pegang je remote tv tu. Abah dia pun tak buat macam tu :)




Ni pulak nak tunjuk kekejaman Icha terhadap saya. Dia TUTUP notebook saya, dengan bangganya. Hahhahahha! So, kawan-kawan kalau saya TERlambat reply email tu.. faham-faham le ye? :)




lots of love,