Sep 22, 2012

Cadar Basah Kuyup Gara-gara Tips Ekslusif

Testimoni pelanggan adalah perkongsian dan hasil pengalaman peribadi mereka setelah mengamalkan vitamin Shaklee.  


Credit  Kak Nadiah

Salam sayang semua...actually, sepatutnya ummi menulis kisah/testimonial abah ummi dalam menggunakan supplement shaklee dalam merawat sakit perut dan cirit biritnya tetapi ummi terpaksa tunda dulu sbb baru sekejap td ummi dapat sms drpd sepupu ummi yang baru sahaja mencuba set b* (Vitalea, B Compleks, Vitamin C dan alfalfa) + Energizing Soy Protein + Ostematrix (Kalsium Magnesium) dan ummi share "rahsia ajaib geng gbs" ttg pengambilan vitamin pd waktu yang tepat dan bersesuaian dan ini respons sepupu ummi tu...


"Eiya...memang menjadik sungguh...giler beb...aku pelik sbb rasa baru jek breast feed anak aku sampai 'kosong'...tapi tak lama lepas tu berat balik sampai menitik beb...jgn tak caya..menitikkkk...jenuh muntah anak aku nak perabih susu yg aku perah ni...pastu..jenuh aku kena basuh cadar hr2...sbb tiap kali bangun tido mesti kuyup cadar beb!!!...it's really work it!!!"

Anda curious nak tahu dan mahu mencuba?

Hubungi saya sekarang ya :)



* Set B = cadangan vitamin asas buat ibu menyusu

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit 

 Sila hubungi saya utk sebarang pertanyaan dan pesanan: 

 Hadhatina Mkb 
♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 846060 ] 
♥ Contact No | WhatsApp :019 293 9886 
♥ Emel : hadhatina@yoursupermom.net 
♥ Laman web: yoursupermom.blogspot.com