Jul 29, 2011

The Travelling Preggy ~

Sejak mengandungkan anak kedua, setiap minggu atau hujung minggu kami sekeluarga (saya, hubby dan Icha) wajib travel.


Di hadapan Taj Mahal, India


Balik dari India, birthday party Khayra (pagi kenduri kawen kat N9)


Layan Transformers kat GSC MV


Nasi Goreng Kampung Adak di Parit Raja, Batu Pahat


CommunicAsia di Marina Bay Square, Singapore


Sekitara Jalan Ampas, Singapore


Pantai Chenang, Langkawi


Anniversary last year tak sempat bergambar kat sini :)

  
Melawat wifey officemate husband. Admitted sebab placenta praevia. (Dah selamat bersalin, emergency ceaser)


.. dan banyak lagi.

Latest last week, kami ke Johor lagi. Dua hari. On the way balik, sempat singgah ke Gunung Ledang dan makan malam di Melaka. Hehe.

Sementara tak ramai kan? Bila dah ramai-ramai, perjalanan jadi leceh dan memenatkan. Lagipun, Icha masih kecil .. senang nak dibawa berjalan.

Mujur la ada suplemen Shaklee. Tapi, hamil kali ni mabuknya agak kuat .. hehehe .. kalau dah start datang loya dan peningnya, tak dapek eden nak nolong dah diri ni :p


Mahu membuat pesanan vitamin atau mendapatkan konsultasi percuma? Sila SMS 019 293 9886 atau email ke admin@yoursupermom.com.

lots of love,