Vitamin dan Nutrien Untuk Kecantikan Kulit (Testimoni)

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit 

Gembira rasanya apabila memiliki kulit yang berseri, halus, gebu dan tanpa cela dengan kos yang sangat berpatutan. Pengambilan vitamin yang memberi nutrien untuk memulihkan sel-sel kulit amatlah penting kerana kecantikan seharusnya bermula daripada dalam. Selain daripada itu, pastikan juga tubuh anda menerima air yang cukup supaya segala proses yang berlaku dalam tubuh berjalan dengan lancar.


Ini kata customer kami tentang set kecantikan kulit Shaklee

Hasil stlh sebulan stgh amik shaklee set d+esp secara konsisten..2,2 pix ni tanpa makeup k..yg latest ni amik smlm lps balij keje..muka still moist & segar je.. ni hasil yg nampak..yg paling mengagumkan,parut bersalin c-zer yg dh nk masuk 2 thn saya pon dh cerah..tp tkleh la nak tunjuk kan..hehe..:)
Beliau juga turut mengamalkan pengambilan serbuk protein ESP daripada Shaklee. Seperti yang kita sedia maklum, sel yang sihat lebih mudah menyerap nutrien dan protein terbaik adalah makanan utama sel yang sihat. 

testimoni kulit cantik dengan vitamin b complex, vitamin c, vitamin e dan protein ESP
Testimoni kulit cantik


Vitamin asas untuk kecantikan kulit yang kami syorkan terdiri daripada b complex, vitamin c, vitamin E dan juga protein.


Vitamin C untuk membentuk kolagen. Kolagen ibarat simen yang mengikat batu-bata (protein), supaya kulit sentiasa kenyal. Kekurangan kolagen membuatkan tubuh anda mudah lebam dan calar, kering dan bersisik. Kolagen yang cukup daripada Vitamin C yang baik membuatkan kulit anda kelihatan bersinar dan gebu.

Vitamin B Complex ( B for Beauty) menjaga kesihatan kulit daripada dalam. Ia membantu mengurangkan garis-garis halus di kulit. Vitamin B Complex juga penting untuk melanin yang memberi warna pada kulit. Lebih kerap anda berada di bawah matahari, lebih banyak B Complex diperlukan.

Akhir sekali, Vitamin E yang memang diketahui umum adalah vitamin untuk kecantikan kulit, melawan penuaan. (kedut of course!). Vitamin E bersifat anti-oksidan dalam bentuk fat-soluble (manakala Vitamin C tadi dalam bentuk water-soluble).

Protien sangat penting dalam penghasilan sel baru. Ianya membantu mengurangkan kesan hitam (kulit mati akibat jerawat). Tompokan hitam pada kulit akibat jerawat sangat sukar dihilangkan kerana kita tidak mendapat cukup protien yang membantu dalam penghasilan sel baru. Untuk dapatkan kulit yang cantik kita perlulah mendapatkan makanan yang bersumberkan protien yang baik.Sila hubungi saya utk sebarang pertanyaan dan pesanan:

Hadhatina Mkb

♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 846060 ]
♥ Contact No | WhatsApp :019 293 9886
♥ Emel : hadhatina@yoursupermom.net
♥ Laman web: www.diarivitamin.com

0 comments:

Post a Comment

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!