Jul 25, 2012

Testimoni Vitamin Untuk Kulit


Vitamin-vitamin asa untuk kecantikan kulit kami letakkan dalam satu set yang lebih dikenali sebagai Set D. Dalam set ini terdapat B Complex, Vitamin C dan Vitamin E.

Jom baca apa kata customers kami yang mengambil gabungan ketiga-tiga vitamin ini.




Zuera MYzuera

sy br 1week mkn SET D....baguzzzz sgt...tq kak cery...wallawehhh..:)

on Sunday ·LikeUnlike · ·SubscribeUnsubscribe


Zuera MYzuera

hehehhe...tq2...1week guna set d mmg kulit xkering...parut jerawat samar2...but still da jerawat lagi...mula2 mkn vit shaklee ni da satu jerawat timbul tang dahi tp sy wt dono je...terus mkn vits shaklee (vita C,B kompleks n E)..atas pandua...n oleh kak cery...arini dtg keja mmber opis tegur kulit nmpk lain sbb parut2 jerawat dh makin samar2...wow so amazing kan....suke suke suke...sy ke teruskan mkn vita shaklee utk kesan yg berterusan....n kulit sy pun xkering...n yg paling best susu sy pun maintain...n bby dpt nyusu smpai kenyang...ESP....huhu..:)...nyway tqvm buat kak cery yg sudi bg support kt sy...See More

Monday at 3:16pm · LikeUnlike · 2 peopleFai AYie and Sha Shaklee like this.


Azlina Mohd Shafie 

agreed with u zuera..saya pun sama..comsume set B dan Vit E...(gara-gara teruja baca citer kak arnie..hohoho) then bg tau dkt member saya tgh period..dia pelik eh selalu muka saya berjerawat time2 mcm nie..skrg tak plak..even my boss punya PA pun tegur..muka akak nampak makin cerah la...hehhe..anyway..jerawat yg kuar pun segan2 je..kuar sehari peh tu hilang..tak ada scar bagai..i really2 love vit E...

Tuesday at 9:27am · LikeUnlike · 1 personArnie Ajied likes this.


Izza Fza 

setuju dgn semua pngguna set d..lps consume set d 4 ari..ada jerawat nak kluar..keesokan pgnya..trus xde jerawat tu..sakit pon xde..pelik bin ajiab..tp tu la yg fza alami..parut2 luka pun makin pudar..mmg beshh...now da msk bln ke2 pnggunaan...kulit muka pon bersih..sbb jerawat segan nak muncul..hehe..
many thnx 2 Ct Nusrat Raihan ^_~


 Mahukan kulit yang cantik, bersih, bebas noda dan mulus? Boleh hubungi saya untuk konsultasi dan pesanan.