Kenapa Saya Memilih Shaklee?

Kenapa saya memilih Shaklee?


1. Shaklee adalah syarikat vitamin yang telah lama berada dalam pasaran. Produknya yang asli dan semulajadi benar-benar menawan hati saya ditambah ia memberi kesan yang hebat pada taraf kesihatan saya dan keluarga.

2. Ia antara syarikat MLM yang adil. Once dah bergelar pemimpin (bermula tahap Supervisor) bermakna kita dah break daripada upline kita. Oleh kerana Shaklee tidak mengamalkan skim piramid maka bonus kita dibayar mengikut usaha yang kita letakkan. Dalam Shaklee pendapatan kita boleh melebihi pendapatan upline apabila kita berusaha dengan lebih baik. Bukan sahaja pendapatan, malah kita mampu melangkaui pangkat upline kita sekiranya kita rajin berusaha.

3. Bonus dibayar tidak melalui upline atau mereka yang sponsor kita tetapi ianya langsung dari syarikat. Bonus juga diberi dalam bentuk tunai. Tidak perlu downline untuk mendapat bonus dari syarikat.

4. Harga produknya sangat berpatutan dan setanding dengan kualiti yang kita bayar. Produk asli dan semulajadi terbukti apabila tiada silikan gel di dalam botol vitamin Shaklee.


Jom layan gambar-gambar di bawah pulak. Ni masa seminar tertutup kumpulan Euphoria Mei lepas, sebelum saya ke India. Lepas seminar tu, walaupun saya selalu takde di Malaysia dan tak sempat mengadap laptop, saya still boleh managed biz Shaklee saya.Penyokong setia saya yang keletihan


Saya sedang berkongsi rahsia dan pengalaman berjaya dengan Shaklee


Sebahagian daripada yang hadir :)

Berminat menyertai keluarga Shaklee kami?

Hubungi saya di 0192939886 atau emel kepada hadhatina@yoursupermom.net

0 comments:

Post a Comment

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!