Jan 10, 2018

6 Sebab Kenapa Perlu Pilih Omega Guard Shaklee

Saya berikan anak-anak saya makan Omega Guard Shaklee seawal usia mereka 1 tahun. Omega Guard Shaklee yang mengandungi DHA, EPA, dll; yang bagus untuk tumbesaran otak, improve focus and alertness serta menyokong sistem imunasasi tubuh mereka.


6 Sebab Kenapa Perlu Pilih Omega Guard Shaklee



  1. Penyulingan Molekul 3 Peringkat untuk ketulenan dan kepekatan. Proses proprieteri ini, memekatkan Omega 3 dan menyingkirkan komponen berbahaya seperti raksa, plumbum, arsenik, kadmium, dioxins dan lain-lain bahan cemar.
  2. Kualiti terjamin. Minyak ikan bergred Farmaseutikal.
  3. Mempunyai DHA & EPA yang tinggi. Satu sajian memberikan 990mg asid lemak Omega 3 (546mg EPA, 360mh DHA)
  4. Mengandugi 7 spektrum lengkap asid-lemak Omega 3 tulen yang terhasil secara semulajadi seperti EPA, DHA & banyak lagi.
  5. Bau dan rasa kesan hanyir yang minimum
  6. Diiktiraf oleh Friend of the Sea®. Ianya untuk memastikan bekalan berterusan minyak ikan berkualiti tanpa menjejaskan alam sekitar.



Jom tengok testimoni Omega Guard

Berat Badan Turun Dengan Set Kurus Shaklee



"Dalam hati ini kita expect standard nombor “6” kat depan. Tetiibaaa! Yang muncul nombor “5” tau. Lama betul tak merasa uollss. Lagi best sebab lagi ringan dari waktu naik pelamin. Terasa di awang-awangan kejap. hihi. Kenapalah tak jumpa Shaklee masa nak kawen dulu. Kalau tak lagi meletop-letop masa naik pelamin 5 tahun lepas (walau waktu tu dah cukup meletop kot hahahah). Masa ni turun 3Kg banding masa last timbang suatu ketika dahulu (bila tu jangan di tanya sebab memang dah lupa..hihi)

Masa tu pun dah rasa dah syok. Wahh boleh tahan juga penangan Alfalfa, Lecithin dan Omega Guard. Ayen masih teruskan pengambilan macam biasa sebab bila konsisten makan Set Slim ni badan lagi sedap, ringan, perut rasa cam leper kosong. Kalau tak rasa bloated, kembung macam preggy 3 bulan. Padahal lemak dengan angin aje lebih kot."


Berat Badan Ideal Semasa Hamil




"Apa yang Mai perasan juga bila konsisten ambil Omega Guard berat badan Mai semasa hamil hanya naik 6kg sahaja sampai ada yang tegur tak nampak naik pun badan perut je naik. Padahal hamil sebulum ini lagi-lagi anak ke-2 badan macam di pum pum..hehe.."


Sebotol Omega Guard RM144.00. Terdapat 90 biji kapsul softgel di dalamnya. Namun, sempena promosi bulan Januari ini, dengan pembelian Set Promo 3 botol Omega Guard anda dapat less 5%; RM411.00 sahaja. TERHAD SEHINGGA 31 JANUARI INI SAHAJA!



Sekiranya anda mahukan lebih penjimatan berpanjangan, bolehlah berdaftar sebagai pengedar sah Shaklee dan jimat sehingga 25%. Hubungi saya seperti nombor di bawah untuk details sekarang!
.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit 

Anda ada sebarang pesanan dan pertanyaan? Hubungi kami sekarang!

Hadhatina Mkb (ID 846060)
Shaklee Certified Product Trainer
No Tel : 019 293 9886
COD Area : Shah Alam & Subang Jaya