Edisi Masteria! : Pengenalan Tentang Gameboard Oleh Master MKB

Mari dengar apa kata suami kepada Founder Supermom Shaklee, Master MKB, tentang gameboard Shaklee yang pertama seumpamanya di dunia!

     

Percaya atau tak percaya Masteria! sudah hampir masuk 2 bulan semenjak Pra Pelancaran nya pada Team Bulding 2015 di Port Dickson. 

Jadi disini, sebelum anda membuat keputusan untuk membeli anda perlu tahu dahulu apakah KEUNIKAN MASTERIA yang sering diperkatakan oleh Supermom Club House. Orang kata "tak kenal maka tak cinta" 

Apa Yang Unik Tentang Gameboard Masteria!
  • Inovasi pertama di Malaysia. Master Ita dan Master Chery juga teruja untuk mendapatkannya
  • Melatih pemahaman mengenai selok belok Shaklee dan anda akan mengalaminya sendiri di real situation
  • Jalan pantas untuk mengetahui kesilapan mereka yang telah berjaya, so anda akan lebih cepat menuju kejayaan
  • Lagi banyak anda bermain Masteria!, lagi banyak yang anda akan belajar
  • Master Hadhatina telah merungkai RAHSIA-RAHSIA beliau dalam menjalankan pernigaan Shaklee. Contohnya seperti petak :

Belanja Prospek Makan juga adalah salah 1 Rahsia untuk berjaya. 
"The More U Give, The More U Get"
  • Beliau juga telah menerangkan DO'S AND DONT'S yang ada untuk kekal bersama Shaklee dan mengekalkan Presidential Master selama 2 tahun berturut-turut

Bil Utility
Bayar cukai pendapatan
Pembelian telefon pintar
  • Sebagai seorang yang bekerja sendiri ataupun senang dipanggil WAHM, anda harus menguruskan kewangan anda supaya tidak terjebak dengan hutang. Contoh yang boleh kita lihat didalam board Masteria ini, anda WAJIB membayar utilit dan Cukai Pendapatan. Manakala pembelian telefon pintar pula harus difikirkan 2 kali.
  • Permainan yang SESUAI UNTUK SEMUA PERINGKAT UMUR ye. Dari umur 9 tahun keatas. Malah sesuai dimainkan oleh seisi keluarga. Banyak terstimoni yang bermain Masteria! dengan anak-anak mereka.  Cuba lihat :

  • Selain itu Masteria ini telah diberi jolokan SHAKLEEPOLY kerana ia menyerupai Monopoly, tetapi telah di "Shaklee" kan. Ada banyak perbezaan Masteria ini dengan Monopoly, kerana Shaklee telah ditambah  Petak Zon Selesa 
  • Nak tahu apa itu Petak Zon Selesa, jom bermain Masteria!
So, kalau nak tahu lebih TIPS DAN RAHSIA yang telah dipecahkan oleh Master daripada SID biasa kepada Master Coordinator, anda hendaklah dapatkan Set Masteria ini OK!


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PM kami di 
SupermomMasteria/Messages

Boleh buat tempahan terus dari sana ;)--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit 

Anda ada sebarang pesanan dan pertanyaan? Hubungi kami sekarang!

Hadhatina Mkb (ID 846060)
Facebook : Hadhatina Mkb
No Tel : 019 293 9886
COD Area : Shah Alam & Subang Jaya

0 comments:

Post a Comment

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!