Apr 2, 2015

MASTERIA Pra Pelancaran di Program Team Building 2015

Lagi sekali kami satu team dan boss sit down together untuk projek Masteria ini. Berikutan dari kelas SeriousBabe! hari itu, ada beberapa yang perlu diperbaiki. 

Terutamannya nama permainan. Ok, nama Masteria asalnya bukan masteria. Setelah dibincangkan mengikut konsep permainan, penerimaan pemain, akhirnya Masteria diberi nama.. hihi


So, fokus kami pada waktu itu adalah untuk membuat Pra-Pelancaran Masteria! di Port Dickson sempena Team Building Supermom 2015. 

Pra Pelancaran ini diadakan pada 3 petang, Ahad, 8 March 2015 di Sri Intan Resort Post Dickson. Sebelum saya ceritakan lebih lanjut, cuba tengok video testimoni dibawah mengenai Testimoni Masteria. 



Testimoni Pra-Pelancaran Masteria!



Ok, amacam? Teruja tak korang semua nak main? 


Banyak manfaat yang anda akan dapat daripada permainan Set Masteria ini. 
Jom check it out one by one :


  1. Dapat belajar mengenai perniagaan Shaklee
  2. Dapat merancang strategy perniagaan
  3. Boleh membina semangat daripada dok lemau
  4. Membuatkan diri rasa tercabar dengan cabaran-cabaran yang ada pada petak-petak tertentu
  5. Boleh menanam semangat untuk bergelas Master Koordinator
  6. Berasa seronok dengan permainan yang menguji minda ini
  7. Tidak mudah lemau jika berada dalam kelas coaching
  8. Suka kan bisnes ini
  9. Anda dapat menentukan masa depan anda sendiri
  10. Dapat menilai tahap anda dimana sekarang
  11. Boleh memberikan anda idea dan buah fikiran 
  12. Tidak lagi rasa untuk mengeluh jika sales tidak naik. Kerana strateginya ada dipermainan itu
  13. Cabaran dari ahli yang lain dalam permainan itu mampu melonjakkan semangat anda
  14. Sentiasa memastikan momentum berada di tempat yang sebenarnya
  15. New beginner akan nampak jelas matlamat dan hala tuju mereka
  16. Best, enjoy & Fun


Banyak penambah baikan pada papan game tu, siapa yang pernah main pada kelas SeriousBabe! ada yang terkejut dan tak sangka Master Kamarul dan Master Hadhatina boleh buat permainan yang macam tu.







Kebenarannya, Masteria! ini amatlah diperlukan oleh setiap SID yang bercita-cita nak berjaya. Terlalu banyak pelajaran yang boleh diambil dan diguna pakai pada kehidupan sebenar. Orang kata baru lah cleannnn n clearrrr ja. ;)

SOOO..........


..............................................................................................................................................

Lepas baca entry ini, apa nak buat???


JOIN CONTEST !!!

#Iphone6Masteria

info lanjut di

Facebook : Supermom Masteria

Youtube : Yoursupermom HD

Cepat!! sebelum  MAY 2015

...........................................................................................................................................





* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit 










haaa.. so ape lagi, mudah saja untuk dapatkannya.

Anda ada sebarang pesanan dan pertanyaan? Hubungi kami sekarang!

Hadhatina Mkb (ID 846060)
Facebook : Hadhatina Mkb
No Tel : 019 293 9886
COD Area : Shah Alam & Subang Jaya