Shaklee Malaysia Go Online!

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit 

InshaALLAH. Bermula 2 Oktober 2013 ini, secara rasminya Shaklee (M) akan mula menggunakan sistem atas talian bagi hampir kesemua urusan dan transaksi.

Shaklee Malaysia Go Online
Shaklee Malaysia finally use online system

Latihan menggunakan Online System ini dah pun bermula sedari awal September yang lalu di seluruh Malaysia. Nampaknya, everybody seems so excited and nervous about this! Mana tidaknya, sedangkan bergerak secara walk-in dan transaksi secara online menggunakan emel dan telefon pun dah jadi 'TSUNAMI SHAKLEE', apatah lagi dengan Online System yang available 247 ni :)

Jutaan terima kasih buat pihak pengurusan Shaklee atas usaha keras kalian menjadikan impian seluruh SID di Malaysia satu kenyataan. 

Mari kita lihat apa dah jadi di Shaklee Home Office (di Empire Tower Subang Jaya ye lokasi kami) menjelang closing terakhir sebelum Shaklee Go Online!

Photos are randomly taken from Facebook salah seorang team Supermom, kak Siti RohayaNi suasana kelmarin, harini 30 September 2013 macam mana agaknya ye?

Nantikan update terkini daripada team ysmHD di channel vlog kami soon!

Sila hubungi saya utk sebarang pertanyaan dan pesanan:

Hadhatina Mkb
♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 846060 ]
♥ Contact No | WhatsApp :019 293 9886
♥ Emel : hadhatina@yoursupermom.net
♥ Laman web: www.diarivitamin.com

0 comments:

Post a Comment

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!