Jana Tenaga Extra dengan Sebiji CoQHealth Plus Shaklee Setiap Hari

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit 

Seronok saya membaca testimoni teman saya Lyna Noh mengenai kesan pengambilan suplemen CoQHealth Plus daripada Shaklee ini.


Tapi… Pertama kali buat trail running di Bukit Kiara selepas mengamalkan CoQ Health Plus dari Shaklee ni, saya sendiri pun terkejut dengan performance diri! Tidak ada rasa pancit, mengah pun tak ada. 
Yang paling happy, semasa mendaki Gunung Hallasan di Pulau Jeju, Korea (gunung tertinggi di Korea Selatan), saya langsung tak mengah dan tak pancit!Sebelum ini, salah seorang ahli team SuperMom, Sarah, pun pernah beritahu yang dia mampu buat sit-up lebih banyak dan tanpa penat semenjak mengamalkan CoQHealth Plus ini.

Lebih hebat, untuk para suami pula ..

CoQHealth beri kesan tahan lama
Testimoni CoQHealth Plus oleh seorang suami

Bagaimana CoQ10 di dalam CoQHealth Plus membantu tubuh jana tenaga extra?


CoQ10 yang terkandung di dalam suplemen ini merupakan zat makanan larut lemak yang membantu sel-sel tubuh manusia menghasilkan tenaga supaya seluruh organ dapat berfungsi dengan baik, atau lebih mudah kita fahami yang CoQ10 ini adalah 'pencetus tenaga', lebih-lebih lagi terhadap organ-organ yang memerlukan tenaga selular yang banyak seperti jantung, hati, buah pinggang dan pankreas.

CoQ10 membuatkan otot-otot jantung lebih kuat, menyokong keupayaan mengepam darah lantas memperbaiki peredaran darah ke seluruh tubuh ; sekaligus menyumbang kepada paras tekanan darah yang sihat.

CoQ10 juga bertindak sebagai antioksidan yang menjaga arteri dan mengurangkan LDL (kolestrol jahat) dalam badan.

Atas sebab-sebab di atas maka suplemen CoQHealth Plus Shaklee membuatkan kita mendapat extra tenaga selepas mengamalkannnya secara konsisten.

Hanya sebiji sehari :)

Sila hubungi saya utk sebarang pertanyaan dan pesanan:

Hadhatina Mkb
♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 846060 ]
♥ Contact No | WhatsApp :019 293 9886
♥ Emel : hadhatina@yoursupermom.net
♥ Laman web: www.diarivitamin.com

0 comments:

Post a Comment

Saya amat berbesar hati sekiranya anda sudi meninggalkan komen dan link contact anda kerana saya pasti membaca dan menjawabnya nanti. Terima kasih!