Mar 5, 2016

Testimoni Tulang Kaki Mak Retak Dihempap Meja Sembuh Lebih Cepat

Apa yang best sangat pasal Vivix ni sampai ramai yang suka nak hadiahkan Vivix pada ibubapa masing-masing?


4 Sebab Anda Perlu Hadiahkan Vivix Untuk MakAyah

  1. Minum aje, direct atau dibancuh
  2. Rasanya sedap 
  3. Kesan cepat
  4. Bantu beri tenaga


Vivix untuk mak ayah
Jom baca pengakuan Anna

Tulang Kaki Mak Retak Dihempap Meja



Sebut pasal vivix teringat kisah masa mula-mula kenalkan vivix ni dekat mak saya..


Alkisahnya mak saya pernah crack tulang kaki akibat ditimpa meja hiasan batu taman.. rentetan dari tu sakitnye membawa sampi ke lutut.. sape tak sedih tgk mak sendiri nak berjalan pun susah.. sampai bertongkat.. menitis air mata tengok mak.. kalo keluar berjalan lagi la sedih sebab mak hanya boleh jalan sekejap je , lebihnya mak kena duduk tunggu kami,tak join sekali.. badan mak pun cepat letih dan tak bertenaga..Hati tak tenang pikirkan mak.. macam-macam jugak mak cuba nak pulihkan kesihatan terutama kaki..sampai satu tahap mak dah ala-ala give up.. 

Satu hari tu saya belikan mak vivix.. masa bagi dekat mak , mak kata dekat saya; "ada apa dengan vivix? Bagus ke?"..mula-mula biasa la mak doubt sikit.. saya terangkan dekat mak function vivix.. alhamdulillah mak nak cuba.

Hampir habis dua botol vivix, perkembangan mak positif.. alhamdulillah, mak beransur kurang sakit.. mak bgtau dia dah kurang letih dan rasa bertenaga.. walaupun kaki mak tak pulih sepenuhnya tapi kami bersyukur mak makin ceria..

Hadiahkan Vivix Selalu Untuk Mak


Sekarang memang mak tak pernah skip ambik vivix.. habis je kami topup belikan.. tapi bulan lepas tak veli vivix sebab dapat vivix free menang contest supermom shaklee story.. mak kata memang dia doakan saya menang no 1, menang vivix. Tq mak doakan anakanda mu ini..


Tiap kali belikan vivix mak terngiang-ngiang lagi kata-kata mak; "ada apa dengan vivix?"

Bukan Anna aje, ramai lagi yang hadiahkan Vivix untuk mak masing-masing..



Tekanan darah turun
Apa tunggu lagi, buat pesanan Vivix anda sekarang!


* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit 

Anda ada sebarang pesanan dan pertanyaan? Hubungi kami sekarang!

Hadhatina Mkb (ID 846060)
Facebook : Hadhatina Mkb
No Tel : 019 293 9886
COD Area : Shah Alam & Subang Jaya