Nov 29, 2011

Off to Kuching, Sarawak { 29 Nov till 1 Dis 2011}

Salam sayang semua yang sudi menjengah blog saya yang tak ber'update' hampir sebulan ni. Huhu!

Alhamdulillah .. saya masih bersyukur kerana masih boleh berbiz macam biasa melalui Facebook. Bukan apa, saya dalam mood 'nak buat entry sendiri yang original' tapi tak berkesempatan. InshaALLAH .. lepas pulang dari Sarawak nanti, dah recharged, YSM.Com akan buat comeback!

Esok sampai Khamis saya dan Icha akan berada di Kuching, Sarawak. Husband ada meeting dengan boss besar Ali Tabassi (YTL) pasal projek untuk sekolah-sekolah di Sarawak, kalau tak silap saya. Huhu .. Ali Tabassi ni memang glamer di hati saya dengan tagline "We make things happened" ~

Okies. Takde apa sangat nak update. Siapa nak order set-set Euphoria dan produk Shaklee boleh buat order macam biasa. Untuk customers saya yang tersayang, jangan lupa jengah Facebook saya untuk tahu promo hebat akhir tahun daripada Euphoria ya! Nanti saya akan email dan sms kalian juga. Dun worry.

Ni saja nak share gambo time bersanding dulu .. kihkihkih. Suami saya la ni .. tetiba je edit2 gambo kawen kitorang petang tadi .. saja nak ngorat ai la tuuu :P




Hehe. Kata suami, " Sekarang pun masih lawa .. "

Awww! Sampai anak lapan pun ai nak menten lawa untuk u sayang ;-)

Untuk mendapatkan update terkini, jangan lupa join FanPage YSMFC. Bagi membuat pesanan vitamin atau mendapatkan konsultasi percuma, sila SMS 019 293 9886 atau email ke admin@yoursupermom.com.

lots of love,