Jan 7, 2018

Promosi Shaklee Januari 2018

Selamat Tahun Baru 2018 buat semua!

Alhamdulillah dah masuk hari ke-7 tahun 2018. Macam mana azam tahun baru masing-masing? Berjalan dengan lancar ke? Harapnya begitulah kan, inshaALLAH.

Salah satu resolusi tahun baru saya sendiri ialah mahu jadi lebih sihat dan lebih fit, both physically dan mentally, inshaALLAH. Both ni salah satu caranya ialah dengan membekalkan nutrisi yang terbaik untuk tubuh badan kita. And, one of the most crucial nutrition kena supply pada badan ialah omega 3, EPA dan DHA WHICH ketiga-tiga ni terdapat dalam suplemen 'minyak ikan' Shaklee iaitu Omega Guard.

Ada banyak manfaat Omega Guard ni antaranya untuk bantu boost brain activities and maintain healthy brain development sepanjang hayat manusia, penting untuk kesihatan kardiovaskular (berkaitan jantung), memelihara sistem imun tubuh, membantu menghasilkan kulit yang sihat dan cantik dan juga penting untuk kesihatan sendi. Semua ni penting untuk saya sebagai seorang ibu anak 5 yang dah nak masuk umur 37 tahun pada tahun ini. 

The best part is, Omega Guard ni juga sesuai untuk seisi keluarga bermula daripada anak-anak kita yang berusia 1 tahun. 

So, bertuah sangat anda yang ada target yang sama dengan saya sebab bulan ni memang pihak Shaklee ada buat promosi Omega Guard.

Beli 3 botol dan anda dapat less 5%; harga retail RM411.55. 



Selain tu juga, ada promosi vitamin untuk kanak-kanak iaitu Vitalea for Children (saya senang sebut Vitalea Kids). Multivitamin ni mengandungi 19 nutrien yang diperlukan oleh seorang kanak-kanak yang sedang pesat membesar; lengkap dengan vitamin D untuk kesihatan tulang dan gigi; membekalkan 100% keperluan vitamin C harian seorang kanak-kanak dan paling penting walaupun ia ada flavour anggur, oren dan beri, namun manisnya adalah semulajadi dan tak merosakkan gigi.. 

Promosi Vitalea Kids ni anda boleh beli 4 botol pada harga 3 botol iaitu RM353.78 sahaja. 

Berbaloi sangat.



So, itu dia dua produk promosi Shaklee untuk bulan Januari ini. Harga yang dinyatakan adalah harga retail. Namun, sekiranya anda memang konsisten makan vitamin Shaklee ni maka saya syorkan elokan jika berdaftar sebagai pengedar Shaklee yang sah pada bayaran tak sampai RM80; atau kalau anda beli produk Shaklee dengan banyak sehingga 200UV, maka layak dapat keahlian FREE. 

Contact aje saya untuk tau buat pesanan produk atau tau lebih lanjut mengenai keahlian Shaklee ok?

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit 

Anda ada sebarang pesanan dan pertanyaan? Hubungi kami sekarang!

Hadhatina Mkb (ID 846060)
Shaklee Certified Product Trainer
No Tel : 019 293 9886
COD Area : Shah Alam & Subang Jaya