Mar 8, 2016

Kenapa Saya Suka Vivix : Siapkan Thesis Phd Sampai Sel Badan Rosak?

Korang tahu tak bahawa pengambilan Vivix secara konsisten membantu badan kekal cergas bertenaga?


Jom baca perkongsian Dr Safiya tentang Vivix





Kalau sebut Vivix ingat apa lagi.. Ingat Yusuf lah!


Vivix effect yang sangat best.

Begini mula kisah first time makan vivix ni...

SIAPKAN THESIS PHD SAMPAI SEL BADAN ROSAK?




Ketika itu saya sedang berusaha gigih untuk menyiapkan thesis saya. Cuma tinggal sebulan sahaja lagi sebelum tarikh submission thesis saya… tahap stress yang saya hadapi pada masa itu sangat tinggi…

Apa consideration saya? …mengenali diri saya sendiri, saya amat mudah jatuh sakit jika under a lot of pressure. Tapi pada masa itu setiap saat adalah amat berharga untuk menyiapkan thesis saya. Saya memang cannot afford jika saya jatuh sakit. Satu lagi consideration saya pada masa itu ialah, bila super stress nanti banyaklah cells saya yang mati.. TAK NAK!! Saya tak nak banyak cells mati nanti cepat dapat penyakit degenerative… huhuhu… Bila ingat balik saya memang syukur sangat Allah gerakkan hati saya untuk makan VIVIX tu pada masa itu..

PERTAMA KALI MINUM VIVIX




Apa yang saya rasa bila saya makan vivix? Dalam seminggu awal saya makan actually saya tak rasa apa-apa kesan yang ketara… Tetapi, kemudian selepas agak-agak 2 minggu saya dah makan vivix secara regular setiap hari, saya rasakan perubahan yang ketara.

Jiwa yang tenang & Badan yang sihat penting semasa menyiapkan thesis.

SUDAH TIDAK SAMA LAGI…




Saya berasa segar, tidak mudah letih dan tidak jemu mengadap computer.. saya biasa mula pada jam 8.30 atau 9 pagi, dan berterusan menulis dilaptop (berhenti untuk makan dan solat) dan biasanya betul betul berhenti pada pukul 11-12 tengah malam… Biasanya apabila mengadap computer lama, badan, mata dan kepala akan rasa letih sangat… tapi pada masa tu saya berasa segar sepanjang hari.. hinggakan kawan saya, K ayu bertanya.. Eh Safiya, tak rehat ke?…

KESIHATAN YANG BAIK




Alhamdulillah semasa sedang tulis thesis tu, walaupun under stress yang amat teruk tapi Allah izin saya sihat sepanjang tempoh nak tulis thesis tu walaupun badan kurang rehat dan terlalu risau..

MISSED PERIOD & UPT POSITIF




Satu lagi kesan yang amat mengharukan ialah setelah habis menghantar thesis saya missed period, Alhamdulillah saya pregnant!.. 

Alhamdulillah
Alhamdulillah 
Alhamdulillah 

Syukur tidak terkata... 

...yang sebenarnya saya sudah berusaha untuk mengandung selama lebih kurang setahun.. tetapi belum berjaya.. Rasa sangat stress juga...

...saya dapat rasakan dengan memakan vivix, kesihatan saya pada tahap yang amat baik.. ini mungkin mempengaruhi tahap fertility saya juga.. kerana it’s a well known facts that stress reduces fertility..

Itu adalah kenangan manis saya dengan Vivix.


Buat pesanan Vivix anda sekarang!



* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit 

Anda ada sebarang pesanan dan pertanyaan? Hubungi kami sekarang!

Hadhatina Mkb (ID 846060)
Facebook : Hadhatina Mkb
No Tel : 019 293 9886
COD Area : Shah Alam & Subang Jaya