Mar 1, 2016

Kenapa Saya Suka Vivix : Minum Vivix Badan Bertenaga, Kulit Jadi Flawless

Jom baca pengalaman Vivix salah seorang finalist Supermom Shaklee Story, Puan Asmida Fazeli. 

Sebelum tu, saya nak share satu fakta tentang 'mitokondria'


Rasa Teruja Minum Vivix



Alhamdulillah, memang benar-benar teruja bila minum Vivix ni. Rasa sayang sangat nak minum. Rasanya yang pekat dan terasa sangat kelikatan rasa anggur muscadine dalam tu; masam manis yang paling nikmat.

Bukan saya sorang je suka Vivix, malah suami saya jugak memang suka sangat Vivix.

Alhamdulillah, setakat kami berdua tiada masaalah kesihatan yang teruk. Cuma bila ambil sesudu Vivix setiap malam ada perbezaan dari segi kesihatan badan. Badan menjadi lebih segar dan bertenaga, sampaikan malam pun susah nak terlelap. Mudah bangun pagi,  tak terasa sakit badan atau lemau-lemau.. hihi

Suami pulak memang selalu outstation jauh-jauh. Selalu nak pi mesti nak amik Vivix dulu, siap bawak sebagai bekalan. Suami kata kalau tak minum Vivix badan rasa lain; kurang bertenaga katanya.

Kalau amik vivix kat sudu tu sampai dijilat habis sampai bersih. Kat botol pun sama kalau ada yang meleleh..

Saya pulak, selain itu bila sampai waktu datang bulan saya tak sakit pinggang dan kaki, sengugut apatah lagi. Tak rasa pun, macam tak period.

Minum Vivix Badan Bertenaga, Kulit Jadi Flawless



Tapi bab badan bertenaga tu memang best sangat-sangat. Rasa ringan je badan. Mata pun segar. Maklumlah saya kerja dari pagi sampai ke malam. Sampai rumah buat kerja rumah pulak. Bila malam pulak susah nak terlelap. Ini semua penangan Vivix!

Yang best bila kat tempat kerja tak letih pun. Member-member siap cakap akak ni membela ke apa? Tak rehat.. asyik kerja ja. Terlebih makan vitamin la tuh katanya :D

Vivix pun salah satu masker saya di malam hari. Sangat betol kalau Vivix ni untuk kulit nampak flawless. Bila buat masker terasa sangat kesegarannya. Kulit rasa tegang dan licin.

Apapun Vivix memang terbaik!

Lagi testimoni Vivix beri tenaga





Harga sebotol Vivix ialah RM503.50; namun untuk lebih penjimatan anda boleh terus dapatkan Set Twin Pack Vivix kerana ia ada LESS 5% diskaun lagi beserta FREE MEMBERSHIP dan bonus RM36.

Berminat nak dapatkan Vivix? Klik je button Order Now di bawah!




* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit 

Anda ada sebarang pesanan dan pertanyaan? Hubungi kami sekarang!

Hadhatina Mkb (ID 846060)
Shaklee Certified Product Trainer

Facebook : Hadhatina Mkb
No Tel : 019 293 9886
COD Area : Shah Alam & Subang Jaya