Mar 4, 2016

Kenapa Saya Suka Vivix : Gara-gara Serangan Stroke, Suami Hadapi Masalah Pertuturan Namun Kembali OK Selepas Amalkan Vivix

Healthy Young Living merupakan salah satu set daripada YES Wellness Pack. Healthy Young Living atau dalam bahasa Melayu mudahnya ; set Awet Muda; terdiri daripada 2 botol Vivix. Itu sahaja. 

Pengambilan Vivix secara konsisten dan mengikut sukatan yang bersesuaian sebenarnya telah membantu menyelesaikan banyak masalah-masalah kesihatan yang boleh dikategorikan sebagai kritikal. Ini bukan overclaimed, kerana kita ada banyak testimoni yang telah membuktikannya di samping kajian dan ujian klinikal selama bertahun-tahun yang telah dijalankan oleh para Saintis Shaklee untuk menghasilkan Vivix. 

Bukan sebarangan para saintis Shaklee ni k
Ikuti pengakuan Puan Hafza Aein, finalist #SupermomShakleeStory

Kenapa saya suka minum Vivix....bukan saya sorang je tau yang sukakan..malah SUAMI dan Famili yang lain pu suka minum Vivix nie..

Bagi saya..minum vivix nie bukan je tok kesihatan dalaman malah klu korang nak tahu..macam2 penyakit korang boleh bantu untuk atasinya..😀😀😀



Best tau dengan Vivix nie..macam saya..pengalaman saya ialah bile suami menghadapi masalah stroke..dan masalah pertuturan...😯...Hanya Allah je yang tahu perasaan saya time tu...memang xdapat nak gambarkan dengan kata2 pun..Dah lah time tu sy hamil 8bulan....memang dugaan tok sy daripada Allah s.w.t.....

Setelah setahun saya menunggu tok bebas dari ubat doktor...dimana husband sy terpaksa pulak kne makan warfarin...memang menguji tahap kesabaran saya..yang xsabar2 nk bagi minum Vivix kt husband......

Lepas je husband abis ubat doktor..tanpa berlengah lagi...sy pun terus bg dia Vivix nie..nyum..nyum..😋😋😋😋...memang sedap...dia ckp..

Alhamdulillah..tak lame telan Vivix...banyak perkataan yang keluar dari mulut dia...bile satu2 perkataan yang dikeluarkan tu..membuatkan hati saya gembira sangat2...sampaikn sy sendiri tak tahu nak ckp ape..melainkan ucapan Alhamdulillah....Ya Allah..kau telah membantu hambamu nie...

Syukur sangat2...sebab Vivix dh banyak bantu suami saya..malah bukan tu sahaja..dia dah semakin kuat untuk berjalan jauh...dan makin awet muda..hahaha..membuatkan saya semakin jeles dengan dia..

Itu lah kenapa sy suka sangat dengan Vivix nie..

Tu diaa.. nak dengar sendiri Puan Aein bercerita, boleh tengok video beliau di channel Youtube kami ni k!

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit 

Anda ada sebarang pesanan dan pertanyaan? Hubungi kami sekarang!

Hadhatina Mkb (ID 846060)
Facebook : Hadhatina Mkb
No Tel : 019 293 9886
COD Area : Shah Alam & Subang Jaya