Mar 2, 2016

Kenapa Saya Suka Vivix : Bantu Berhenti Merokok Dengan Cara Paling Menggembirakan Isteri!

Bila Sang Suami Cerita Pasal Merokok...



Kalau sebut je pasal supplement kesihatan, biasanya kita teringatkan kaum wanita je yang suka beli & makan.. Berapa kerat sangat la kaum lelaki ni yang aware pasal kepentingan supplement nih untuk kesihatan tubuh badan.. Tengok saja lah sekeliling kita, kawan-kawan atau saudara-mara, mungkin boleh dikira dengan jari berapa ramai la sangat orang laki2 yang ambik supplement secara konsisten.. Tambah-tambah lagi nak kena telan banyak-banyak pil, lagi la diorang tak suka..

Macam saya jugak, walaupon wifey dah lama dok suruh makan supplemen Shaklee yang itu la, yang ini la, jarang saya makan dengan konsisten.. Maybe la tu salah satu sifat kaum laki2 nih kan, tak berapa nak ambik serius even bab kesihatan sekalipun..

Sampai la satu hari tu, agaknya wifey dah fed-up dengan kerenah saya, disuruhnya pula cuba minum VIVIX.. Seriously, sekali cuba memang terus jatuh hati dengan produk ni.. Nak kata rasanya sedap? Tak la sedap sangat.. Kelat je dengan rasa anggurnya yang pekat.. Nak kata produk ni murah? Tak la murah pun, dalam RM 4++ jugak (tapi saya dapat la harga special yang jauh lebih murah sebab wifey ahli Shaklee smile emoticon ) Peliknya, saya jadi suka sangat dengan produk nih.. Maybe sebab senang kot, sebab cara minumnya just sesudu teh sehari.. Macam yang biasa saya buat, minum setiap malam sebelum masuk tidur.. Dah la mudah, ada lak 1001 khasiat produk VIVIX nih..


Sambil-sambil tu, VIVIX ni juga bagus untuk bantu perokok dan bekas perokok macam saya yang cuba nak hilangkan ketagihan ni.. 


Lama-kelamaan, ketagihan untuk merokok tu akan berkurangan dan hilang dengan sendirinya.. Macam saya, walaupun rasa nak hisap rokok tu dah tak ada sangat, tapi still amalkan pengambilan VIVIX setiap malam sebelum tidur.. Badan pon dah jadi segar dan sihat lain macam.. Setiap hari keluar rumah ke tempat kerja pukul 6 pagi pon relax je, tak mengantuk pun.. Sangat berbeza physical & mental condition saya sebelum dan selepas amalkan VIVIX nih..

Nak baca sendiri full story rahsia suami ni stop merokok boleh tengok blog beliau ya

Bagaimana Vivix Membantu Seseorang Berhenti Merokok?


Vivix terkenal dengan jolokan tonik antipenuaan hebat yang dihasilkan oleh para saintis Shaklee. Kehebatan Vivix kerana ia berupaya membantu membaikpulih tubuh sehingga ke tahap DNA. DNA tubuh yang rosak akibat radikal bebas, yang mana menjadi punca kepada banyak penyakit kronik inshaALLAH kembali sihat dengan pengambilan Vivix secara konsisten.


Apabila DNA kembali pulih, seolah tubuh kita telah reset kepada keadaan sediakala; di mana secara automatik tubuh akan mula MENOLAK ROKOK. Sebab tu, ramai mereka yang telah berjaya berhenti merokok dengan Vivix ni claimed yang rokok tu rasanya pahit dan tak sedap! 

Bonus tambahan lagi, wajah makin berseri, kulit makin cantik (eh lelaki pun nak kulit muka cantik tau?), badan lebih bertenaga dan cergas, minda lebih segar dan kesihatan anak-isteri juga terjamin sebab no more asap rokok perlu dihidu.

Testimoni-testimoni Berhenti Merokok Yang Lain

Feel nak merokok hilang dan badan rasa lebih fit





Minum Vivix nak tambah tenaga, tapi terus stop merokok..










Okeylah, kalau berminat nak beli Vivix ni klik aje kat button ORDER NOW di bawah k! Sebarang pertanyaan boleh terus hubungi saya seperti contact di bawah.



* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit 

Anda ada sebarang pesanan dan pertanyaan? Hubungi kami sekarang!

Hadhatina Mkb (ID 846060)
Facebook : Hadhatina Mkb
No Tel : 019 293 9886
COD Area : Shah Alam & Subang Jaya