Feb 29, 2016

Kenapa Saya Suka Vivix : Luka Bersalin Normal Cepat Sembuh


Shaklee effect yang paling "ajaib" saya rasa


Arreessa lahir plan czer jadi saya tak pernah rasa sakit contraction. P DEMC serah diri & kena czer. Lepas tu la kena tahan sakit selepas czer

Maryam lahir secara normal , vacum. Seminggu saya bermustautin dekat hospital putrajaya. Saya degil nak VBAC jugak. Bersalin normal selepas czer.

2hari tak dapat tidur .. baru rasa nikmat sakit contraction.

Sepanjang pregnant saya sibuk belajar vbac sampai saya lupa belajar teknik push yang betul. Terukkan saya. Next pregnancy wajib belajar yang ni pulak.


Jahitan banyak sangattttt... kena vacum lagi kan

Hari pertama balik rumah , maryam demam panas dan kuning naik tinggi.kena masuk nicu di DEMC.

Seminggu jugak ulang alik ke DEMC sebab nak hantar susu. 2-3kali sehari pergi hantar susu.

Bayangkan luka jahitan yang masih "merah" tak sempat sembuh dah kena bekerja.. asyik jalan.

Saya sampai nanges bila nak jalan, nak duduk "sakit sangattt "
Pernah sekali tak boleh jalan sebab tak tahan sakit. Husband je hantarkan susu ke nicu. Maafkan mama maryam.huhu

Saya tekad nak minum VIVIX. Saya ambil 1 sudu makan sehari.
Dengan izin ALLAH.. 3 hari lega terus pedih, sakit semua..


BONUS lagi yang saya dapat...

  1. Susu meriah giler. Sangat luar biasa.mak mak yang bf mesti faham kan.
  2. Darah nifas keluar ketul besar macam tauhu tu besarnya. Merah hitam warnanya. Akak mengurut ckp bagus keluar tu. " ibu" yang wajib keluar.bahaya kalau tak keluar.

Vivix vitamin WAJIB ada masa dalam pantang.

Kisah Benar
Mak Anak 2

Menarik kan kisah Vivix Puan Ainul? Nak tau banyak lagi kisah tentang Puan Ainul yang dulunya seorang engineer namun dah pun jadi work-at-home-mom ni, klik aje pada link nama beliau untuk terus ke blog.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit 

Anda ada sebarang pesanan dan pertanyaan? Hubungi kami sekarang!

Hadhatina Mkb (ID 846060)
Facebook : Hadhatina Mkb
No Tel : 019 293 9886
COD Area : Shah Alam & Subang Jaya