Feb 17, 2016

Ceramah Kesihatan Percuma di TNB PJ State Sempena "Minggu Keselamatan"

Semalam saya dan suami telah dijemput untuk memberikan khidmat nasihat kesihatan di TNB PJ State sempena 'Safety Week" yang berlangsung di sana sepanjang minggu ini. Terima kasih kepada downline Shaklee kami, Habiah dan Salwa, yang reccomend kami untuk sessi ini. Tajuk ceramah yang kami sampaikan semalam ialah berkenaan tabiat pemakanan yang menyumbang kepada penyakit serta panduan pemakanan dan gaya hidup sihat.

Alhamdulillah, sessi selama hampir 3 jam tersebut berjaya kami manfaatkan sepenuhnya untuk berkongsi ilmu-ilmu nutrisi dan beberapa isu semasa berkaitan kesihatan seperti amalan infused water, air alkali, tips atasi stress, panduan mengawal masalah darah tinggi dan kencing manis, dsb. Namun, saya amat berharap objektif utama penganjur dan kami untuk menyebarkan amalan pemakanan sihat tercapai, inshaALLAH.

Ice Breaking

Abang-abang TNB yang sporting

Serius sikit bab penyakit kritikal berpunca amalan pemakanan

Khusyuk ..

Berkongsi nutrisi asas Shaklee

Hadiah untuk peserta aktif

Encik Yunus yang banyak membantu kami

Puan Sunarni

Rezeki jumpa member sekolah rendah, Zai

Sempat short session for consultation
Kepada badan-badan korporat, jabatan-jabatan kerajaan atau sesiapa yang berminat mahu mendapatkan khidmat ceramah kesihatan (nutrisi), pemeriksaan asas kesihatan dan konsultasi secara PERCUMA, bolehlah hubungi saya seperti details di bawah. InshaALLAH kami sedia menerima undangan dan memberikan khidmat nasihat, bergantung kepada tarikh dan keadaan.


* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit 

Anda ada sebarang pesanan dan pertanyaan? Hubungi kami sekarang!

Hadhatina Mkb (ID 846060)
Facebook : Hadhatina Mkb
No Tel : 019 293 9886
COD Area : Shah Alam & Subang Jaya