Jan 15, 2016

Video Testimoni Vivix Bantu Atasi Masalah Darah Tinggi, Payudara Bernanah Serta Sakit Saraf

Semakin meningkat usia, memang tak dinafikan pelbagai masalah kesihatan mulai nak berkawan dengan kita.. apatah lagi kalau kita ni jenis tak ambil kisah penjagaan kesihatan diri pun. Bila dah sakit, barulah nak cari ubat.. ye ke macam tu?

Sebolehnya, biarlah kita panjang usia dan sihat; atau bahasa modennya "penuaan yang sihat". Jangan tak tau, bab 'penuaan' ni pun ada saintis buat kajian khusus.. dari situlah lahirnya macam-macam produk anti-penuaan yang basisnya mahu membantu manusia dapat hidup lama dan SIHAT. 

Bak kata Puan Norhana, "Saya bukan nak cantik. Saya nak sihat.. supaya mudah makcik ke masjid dan beribadat. Kalau saya tak sihat, macam mana nak mengerjakan semua tu?"



Bila badan sihat, walaupun dah usia dah meningkat, Puan Norhana tetap mampu lakukan macam-macam urusan sendiri. Lebih menarik, bilamana Puan Norhana amat tekankan bab Vivix yang mahal tu, namun beliau tetap pilih Vivix.

Buat pengetahuan para pembaca blog ni, Puan Norhana datang ke office kami untuk shooting video ini SENDIRIAN DARIPADA UTARA DENGAN MENAIKI BAS; dan sepanjang bersama beliau di office kami, beliau memang sangat menitikberatkan bab pemakanan. Tak henti-henti mulutnya berceloteh pesan kat kami semua supaya jaga kesihatan :)

Okeylah.. sebagai tanda sokongan kepada Puan Norhana sebagai salah seorang finalist Supermom Shaklee Story, jangan lupa LIKE dan SHARE video asal beliau di LINK INI ya!

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit 

Anda ada sebarang pesanan dan pertanyaan? Hubungi kami sekarang!

Hadhatina Mkb (ID 846060)
Facebook : Hadhatina Mkb
No Tel : 019 293 9886
COD Area : Shah Alam & Subang Jaya