Jan 24, 2016

Tulang Patah Akibat Kemalangan Sembuh Lebih Cepat dengan Bantuan Nutrisi


Cerita Faiz..


... saya mengalami patah tulang belakang dan juga patah tulang di atas telapak kaki saya. Menurut doktor tulang belakang yang patah tu tulang yang no 2 seperti carta di atas. Doktor cakap akan ambil masa untuk sembuh dan akan baik dengan sendiri sebab usia saya masih muda lagi baru 23 tahun. Tapi, ambil masa tu berapa lama? Doktor pun tak dapat nak pastikan dan saya pula takkan nak menunggu sahaja tanpa usaha apa-apa. Sampai bila saya nak berkerusi roda dan terbaring atas katil sahaja tunggu tanpa buat apa-apa? Perlukan usaha juga kan sebab doktor hanya bagi ubat tahan sakit sahaja. Takkan boleh sembuh dengan ubat tu ja..

Walaubagaimanapun, sebab Faiz nak cepat sembuh, beliau mencuba rawatan nutrisi dengan harapan tulang yang patah akan recover lebih cepat.


Jadi, saya meminta kakak saya yang kebetulan pengedar Shaklee memberi cadangan suplemen yang mana boleh membantu mempercepatkan proses penyembuhan tulang saya ni. Jadi, kakak saya cadangkan ESP, Zinc, Ostematrix dan AJHT. Alhamdulillah setelah mengamalkan supplemen tersebut dengan konsisten selama sebulan tanpa culas, tulang patah yang dialami oleh saya sudah bercantum semula!! Dengan izinNya jua.. Alhamdulillah .. Menakjubkan!!
Alhamdulillah.. sememangnya dengan support daripada nutrisi yang optimum, tulang yang patah memang boleh sembuh dengan lebih cepat; berbanding jika Faiz biarkan sembuh sendiri yang mungkin ambil masa.

Nak tau cerita penuh, boleh baca entri asal yang saya share tahun lepas.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit 

Anda ada sebarang pesanan dan pertanyaan? Hubungi kami sekarang!

Hadhatina Mkb (ID 846060)
Facebook : Hadhatina Mkb
No Tel : 019 293 9886
COD Area : Shah Alam & Subang Jaya