Tambahkan Tenaga Luar Biasa dengan Pengambilan Suplemen

Asmida, salah seorang finalist Supermom Shaklee Story; bekerja sebagai Pelatih Pengurus di sebuah restoran pizza di Alor Setar, Kedah. Tanggungjawab beliau menuntut masa bekerja 10 jam sehari (kerja shift). Hishh.. penat tu.. 

Haa dipendekkan cerita, As bekerja 10 jam setiap hari. Selalunya As memang keletihan, badan lesu keesokkan harinya dan kaki selalu sangat kejang dan sampai sakit tak hingat.

Apa As buat untuk atasi masalah beliau? 

Tenaga LUAR BIASA dengan Ostematrix dan Perfromance Dri
Tenaga LUAR BIASA dengan Ostematrix dan Perfromance Drink

Tapi sejak As amalkan ENERGY BOOSTER SHAKLEE, semuanya berubah.

Ceritanya bermula dengan As mengenali Shaklee dan FALL IN LOVE buat PERTAMA kali dengan Shaklee pada tahun 2011 dan konsisten mengamalkan beberapa jenis vitamin. 

Antara yang As amalkan ialah OSTEMATRIX dan PERFOMANCE DRINK. Kini, kedua-dua vitamin ni adalah MY CINTA HATI dan RAHSIA ENERGY BOOSTER As sekarang!!

Kenapa As kata macam tu ya? Kalau tak ada my cinta hati ni, rasanya As tak mampu nak lakukan kerja yang memerlukan tenaga yang banyak. Apalagi, terpaksa pula berdepan dengan cuaca yang tidak menentu dan dipertanggungjawabkan pula dengan kerja dan rutin harian yang memenatkan. As mudah letih, mengantuk, tidak bertenaga, lesu dan kurang produktif. Lepas tu, ditambah lagi dengan masalah jerebu haritu.

As suka Ostematrix dan PD sebab kedua-duanya ada persamaan untuk menambahkan TENAGA LUAR BIASA.. haa cerita penuh Asmida ni kenalah baca kat Facebook Supermom Shaklee Story.

Diam tak diam, rupa-rupanya Asmida ni dah 4 tahun amalkan suplemen Shaklee. Sememangnya bagi mereka yang mempunyai rutin kerja macam As kami syorkan pengambilan Ostematrix dan Performance Drink sebenarnya; dan lebih baik dengan tambah B Complex sebagai mood booster dan anti-stress. 

Sekiranya anda berminat nak tau lebih lanjut tentang produk yang As ambil, bolehlah hubungi kami seperti contact di bawah k.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit 

Anda ada sebarang pesanan dan pertanyaan? Hubungi kami sekarang!

Hadhatina Mkb (ID 846060)
Facebook : Hadhatina Mkb
No Tel : 019 293 9886
COD Area : Shah Alam & Subang Jaya