Jan 19, 2016

Petua Awet Muda dan Sihat di usia 73 Tahun daripada Puan Sabariah

Semakin ramai yang sukakan Vivix. Mana taknya, tonik ajaib ini dah terbukti berkesan dalam membantu menyembuhkan banyak penyakit kritikal; termasuk kanser, kencing manis, darah tinggi, stroke.. atau sekurang-kurangnya pesakit dapat kurangkan dos ubat dan steroid. Siapa yang suka bergantung hidup makan ubat kan? Nak sembuhkan yang itu, yang lain pula terpaksa rosak. Itu kebenaran. 

Maka, semakin ramai anak-anak hadiahkan Vivix pada makayah; atau suami dan isteri yang mulai rajin minum Vivix. Minuman botani gabungan lobak ungu, european eldeberry, japanese knotweed dan anggur muscadine ni rasa pun sedap. Sedap dan menyihatkan.

Okey, jom baca testimoni ibu kepada Linda, Puan Sabariah.. yang dah kenal Shaklee lama dulu. Cuma, bila Linda dah jadi ahli, beliau mula berShaklee dengan Vivix dan beberapa gabungan suplemen asas yang lain. 


Kalau korang nak tau, gambar dengan snow kat atas ni semasa Puan Sabariah melawat anaknya di Glasgow. 6 bulan tau beliau duduk di sana.. lamaaa; tapi tetap menten (maintained) sihat dan bertenaga. Ceria lagi tu.

Saya mengenali Shaklee di Malaysia semenjak saya masih bekerja di awal umur 30-an, kira-kira pada tahun 1980an. Sehiggalah saya menjadi pengguna tegar semenjak tahun 2012 apabila anak saya Azlinda Ismail mula berdaftar sebagai pengedar Shaklee. Saya bermula dengan Vivix, diikuti dengan SR Vita C, Collagen Powder, Ostematrix, OmegaGuard, Advanced Joint Health Tablet, Carotomax, GLA Complex, Garlic Complex dan beberapa jenis suplemen yang lain.

Sakit sendi yang saya alami semakin berkurang. Rasa berpasir dalam mata turut hilang dengan pengambilan suplemen ini secara konsisten. Saya juga tak menyangka, ramai kawan-kawan menegur jeragat di pipi semakin pudar dan sering berkongsi rahsianya.

Awal tahun 2015, Allah berikan saya kesihatan dan peluang untuk saya bercuti dengan anak-anak di Glenshee, bermain salji dan sledge walaupun pada usia begini. Vivix menjadikan saya muda dari dalaman dan itulah usaha saya supaya sentiasa sihat selain berdoa kepada Allah s.w.t.. Vivix mudah dibawa kemana sahaja, ringan dan kecil tetapi padat dengan semua keperluan!
Testimoni full Puan Sabariah yang berusia 73 tahun ni boleh didapati di sini.

Menarik, kan? So, korang yang berminat nak tau lebih lanjut pasal Vivix ni jangan segan contact saya ok. 

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit 

Anda ada sebarang pesanan dan pertanyaan? Hubungi kami sekarang!

Hadhatina Mkb (ID 846060)
Facebook : Hadhatina Mkb
No Tel : 019 293 9886
COD Area : Shah Alam & Subang Jaya