Jan 12, 2016

Penuaan Sihat dengan Vivix, Puan Afiza Muda 9 Tahun daripada Usia Sebenar!

Kalau korang rajin view video-video di channel YoursupermomHD, saya syorkan ambil sedikit masa dengan penjelasan CEO Shaklee Corporation, Roger Barnett; mengenai lifespan versus healthspan, sewaktu Shaklee Global Conference di Long Beach California pada tahun 2014 dulu.

Basically, lifespan ni maksudnya jangkahayat kita.. berapa lama tempoh kita (spesifik manusia) ni hidup, bernafas; bermula dari kita lahir sampai kita akhirnya mati. Simple kan? Healthspan pula adalah tempoh seseorang manusia tu hidup dalam keadaan sihat dan bebas penyakit. Kita boleh pilih, nak hidup lama tapi sakit-sakit; ATAU hidup lama, panjang umur dan SIHAT. Sebab tu kata pujangga "Health is Wealth"

Tapi, entri ni saya belum nak share details bab ni. Saya nak share satu lagi testimoni Vivix yang mana empunya testimoni ni umurnya dah 60 tahun tau.. tapi, body age beliau 9-10 tahun lebih muda. Apa ceritanya ni? 

Muda 9 tahun minum Vivix

Awet Muda dan Bacaan Gula Dah Normal


Tapi dari bacaan mesin tu, doktor inform yang umur dalam badan saya 51 tahun! Memang terkejut lah dengar, walhal umur saya tahun depan dah masuk 60 tahun. Alhamdulillah, awet muda..BMI saya pun normal. Bacaan kencing manis saya pun normal, 6.7 berbanding dengan bacaan 3 tahun dulu, 8.0..Doktor pun dah kurangkan dos ubat kencing manis yang perlu saya makan setiap hari. Lega rasa..

Tiada Lagi Kulit Kusam


Kulit saya yang dahulunya kusam dan tak bermaya, rasa lebih ceria dan awet muda berbanding sebelum ambil vivix. Memang Best! Bg yang belum tahu, vivix ni bukan sahaja suplemen untuk kesihatan menyeluruh, tapi vivix jugak berfungsi sebagai anti-penuaan.

Puan Afiza Dah Minum 12 Botol Vivix!


Ini adalah antara vitamin yg saya konsisten ambil setiap hari dengan konsisten. Paling best, saya suka VIVIX. Rasanya dah 12 botol yang saya makan. (saya kongsi makan dengan suami tercinta).

Nak baca full story, bolehlah terus baca kat Facebook Supermom Shaklee Story ni..

Manfaat Vivix secara am



Harga sebotol Vivix ialah RM500. Tapi, sekiranya anda ahli berdaftar Shaklee yang sah dah tentulah anda dapat harga less lagi kan? 

Ada banyak lagi testimoni Vivix yang mungkin boleh membantu anda selesaikan dilemma yang sedang dihadapi. Feel free untuk hubungi saya dengan contact di bawah ya.


* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit 

Anda ada sebarang pesanan dan pertanyaan? Hubungi kami sekarang!

Hadhatina Mkb (ID 846060)
Facebook : Hadhatina Mkb
No Tel : 019 293 9886
COD Area : Shah Alam & Subang Jaya