Jan 1, 2016

Video Testimoni Pengalaman Ain Atasi Masalah Ketidaksuburan, Keputihan dan Jerawat dengan Shaklee

Entri pertama 2016 ni saya kongsikan testimoni daripada ibu muda ini tentang pengalaman beliau yang telah 3 tahun mengamalkan suplemen Shaklee; bermula daripada zaman anak dara sampailah dah ada seorang anak yang sudah berusia 6 bulan (sewaktu video ini dirakamkan).




Kata ibu muda ini, asal mula beliau makan suplemen Shaklee atas sebab masalah senggugut, keputihan, period yang tidak teratur dan jerawat yang sangat teruk! Kemudian, kakaknya mengesyorkan beliau untuk makan vitamin E, vitamin C, Gla Complex dan all time favourite pengguna Shaklee; iaitu ESP.

Alhamdulillah.. selepas 3 bulan semua masalah yang dihadapi telah tiada! Bonus pula apabila kulit Ain makin cerah. Siapa yang tak happy kan bila dapat extra effect macam ni? 

Okeylah.. kalau korang nak baca perkongsian asal Ain bolehlah terus ke testimoni asal beliau di Facebook Supermom Shaklee Story. 

Makin jelita dengan Shaklee
Makin jelita dengan Shaklee


Sebenarnya Ain merupakan salah seorang daripada 10 finalist (Peringkat Kedua) Pertandingan Supermom Shaklee StoryKepada pengunjung dan pembaca blog ini bolehlah direct ke video Ain di channel YoursupermomHD dan Like, Share serta Subscribe ke channel kami.

Sekiranya anda berminat nak tau lebih lanjut atau membuat belian tentang produk yang Ain makan, atau mahu daftar sebagai pengedar Shaklee; boleh hubungi saya seperti di bawah.



* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit 

Anda ada sebarang pesanan dan pertanyaan? Hubungi kami sekarang!

Hadhatina Mkb (ID 846060)
Facebook : Hadhatina Mkb
No Tel : 019 293 9886
COD Area : Shah Alam & Subang Jaya