Dec 16, 2015

Aku Bukan Lagi DAYANG SENANDUNG!

Kesan penyalahgunaan kosmetik adakalanya bukan sahaja merosakkan kulit muka, tetapi juga menjadikan kulit gelap. Ada produk kecantikan diluar sana yang mengandungi bahan-bahan penggelupasan yang mempunyai kadar tindak balas yang amat cepat. Biasa produk tersebut mengandungi kimia yang bernama merkuri. Ia bersifat elastik dan agak melekit. Cuba anda perhatikan krim malam anda. Kalau yg agak bersinar2, melekit dan elastik tu merkuri lah tu. 


Kulit Dayang Senandung akibat terkena sumpahan

Dengan pengambilan suplement dari Shaklee, kulit yang gelap mampu dicerahkan semula. Jom baca kisah menarik Testimoni Set Cerah ini. 


**************************************





TESTIMONI : NOR RUZANNA HANEE



Assalamualaikum



Saya Nor Ruzanna Hanee atau lebih manja dipanggil sebagai ana. Dulu-dulu orang panggil saya dengan gelaran ‘dayang senandung', mula-mula tu ok la tapi lama-lama terkesan plak rasanya orang panggil macam tu.. dalam hati Allah je tau betapa sedihnya. Macam-macam usaha saya lakukan nak hilangkan kulit kusam dan berminyak ni sampaikan kulit saya jadi sensitive akibat tersalah menggunakan produk..



Then takdir Allah saya dipertemukan dengan Shaklee. Permulaan saya consume Vitamin E Shaklee ni masa tu Vitamin C Shaklee tiada di pasaran, nak kena tunggu lama then saya decide nak guna vitamin E Shaklee. Masa tu bajet ciput tapi setelah ditambah tolak bahagi saya beli, lagipun Vitamin E ni tahan 4 bulan sebab pengambilannya sebiji je sehari.Bonus lain, Vitamin E ni boleh dijadikan masker, jimat kan.


Alhamdulillah kini , kulit wajah saya beransur hilang kusamnya plus dah kurang berminyak dengan pengambilan Vitamin E secara konsisten. Tona kulit pun menjadi sekata and tiada lagi yang memangil saya dengan gelaran ‘dayang senandung'...



**************************************


Untuk lebih detail mengenai 2 Vitamin Kulit ni, Check It Out link yang diberikan :

  1. Vitamin E - Vitamin Untuk Kulit
  2. Vitamin C - Kebaikan Vitamin C Semulajadi

Vitamin E & Vitamin C



**************************************





Untuk mengetahui lebih banyak info dan testimoni sila :


Credit to Page Facebook Supermom Shaklee Story 
Jom join pertandingan Supermom Shaklee Story ini dengan like & share wajah selfie anda bersama Produk Shaklee!

Nak tahu lebih banyak lagi testimoni yang telah berjaya dengan Produk Shaklee? Jom kita check it out Facebook Page Supermom Shaklee Story 



Anda juga boleh meneyrtai pertandingan Supermom Shaklee Story ini hanya dengan :
1. Selfie bersama produk Shaklee anda
2. Coretkan kisah bersama Shaklee tersebut
3. PM kan cerita anda kepada kami di Fb Page diatas. 

Mudah kan? Jom join untuk memenangi hadiah bulanan, dan hadiah UTAMA ke Bali 2 orang!! Boleh lah ber honeymoon hihi


* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit 

Anda ada sebarang pesanan dan pertanyaan? Hubungi kami sekarang!

Mashidayu (ID 1208072) 
Facebook : Mashidayu Mohyi
No Tel : 017 880 5272
COD Area : Shah Alam & Subang Jaya