Oct 9, 2015

Testimoni-testimoni GLA Complex Shaklee

Salah satu favourite supplement Ain ialah GLA Complex ini. Memang GLA ni amat popular di kalangan wanita di luar sana sudah semestinya. GLA ni sangat popular dikalangan mereka yang ingin hamil, ada masalah senggugut, menapous, diabetes dan banyak lagi. Ramai yang bertanya tentang produk EPO Shaklee, mendorong saya untuk berkongsi tentangnya. EPO atau English Primrose Oil, dibuat dari sejenis bunga bernama English Primrose, sekian lama digunakan untuk menyelesaikan masalah wanita dan sakit sendi. Hinggakan nama EPO disalah-sangka sebagai nutrien macam DHA, EPA, etc. EPO sebenarnya minyak dari bunga english primrose. 

Entry lepas dah cerita pasal EPO SHAKLEE ni. So,kali ni nak kongsi testimoni tentang GLA Complex Shaklee pula. 



Antara testimoni pengguna yang telah berjaya dengan GLA Complex Shaklee ni. Bak kata slogan Shaklee, "Ia sentiasa SELAMAT, sentiasa BERKESAN & sentiasa MESRA ALAM"..









Best kan apa yang dilalui oleh mereka. Takkan anda nak tengok je. Taknak hasil macam mereka ke. If berminat, boleh contact Ain seperti dalam maklumat kat bawah ni ye :)



* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit 

Anda ada sebarang pesanan dan pertanyaan? Hubungi kami sekarang!

Nurul Ain Najwa Rosli (ID 1208084)
Facebook : Ain Rosli
No Tel : 017 735 2669
Emel : nurulainnajwarosli@yahoo.com
COD Area : Shah Alam & Kuala Lumpur