Oct 3, 2015

Promosi 'Marvelous' Oktober 2015

Terlambat pula nak update entry untuk beritahu tentang promosi dan special offer untuk bulan Oktober ni. Tapi, takde la terlewat sangat Ain nak kongsikan. Bulan ni macam-macam ada tau Shaklee offer. Jom tengok...



       Buy 2 @ 50% Less




#2 GLA COMPLEX
      i) Buy 6 Free 1 
      ii)Buy 2 Get 5% Discounts


#3 OMEGA GUARD
      i) Buy 6 Free 1 
      ii)Buy 2 Get 5% Discounts


#4 VITALEA FOR CHILDREN
      i) Buy 3 Free 1 
      




#5 Yes Wellness Pack (Sah sehingga Oktober 2015 Sahaja):
      i)  Prenatal 
      ii) Postnatal
      iii)Young Living
      iv) Fitness



Banyak betul Shaklee offer untuk bulan ni. Rugi la siapa yang tak merebut peluang hebat seumpama ni. Berminat, boleh contact Ain dan konsultasi PERCUMA untuk anda.


* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit 

Anda ada sebarang pesanan dan pertanyaan? Hubungi kami sekarang!

Nurul Ain Najwa Rosli (ID 1208084)
Facebook : Ain Rosli
No Tel : 017 735 2669
Emel : nurulainnajwarosli@yahoo.com
COD Area : Shah Alam & Kuala Lumpur