Oct 21, 2015

Pertandingan Supermom Shaklee Story dan Hadiah Pelancongan PERCUMA ke Bali, Indonesia

Hai hai hai!!



Lama jugak tak menulis ni. Almost sebulan meninggalkan kerja-kerja di blog ini ;) Sibuk dengan persiapan perkahwinan saya yang berlangsung pada 17 Oktober 2015 yang lepas. Seronok sangat kan kawen ni. haha

Sebenarnya hajat terbesar saya menulis blog pada kali ini adalah untuk mewar-warkan mengenai PERTANDINGAN SUPERMOM SHAKLEE STORY. Yang amat mudah semudah-mudah nya. Ok. Nak tahu bagaimana menyertainya? 

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN DI BAWAH : 




Senang je kan?? Jika anda pengguna Shaklee dan merasai kesannya, cuma Selfie dengan produk dan hantarkan kisah anda tersebut dengan produk tersebut! Masha Allah mudah ya amat. Saya pun kalau boleh nak join sekali pertandingan SELFIE ni. 

Kalau nak tahu, pertandingan ini sudah pun bermula sejak 2 Oktober 2015 haritu, dan ia masih lagi berlangsung dan akan berakhir pada 31 Disember 2015. Dah banyak penyertaan yang sudah dihantar ye. So kalo korang nak lebih paham mengenai pertandingan ini. Jom tengok flow pertandingan ini, dimana pertandingan ini ada 2 peringkat. Sonang jo haaa :

FLOW PERTANDINGAN :

PERINGKAT 1 : SARINGAN



Okei, selepas selesai 9 orang terkumpul dari Oktober, November dan Disember. Peserta yang berjaya seramai 9 orang akan layak ke peringkat ke 2. Dimana peringkat ke 2 ini adalah Pertandingan Testimoni Video. Jom layan flow Peringkat ke 2 supaya korang lebih faham :

PERINGKAT 2 : VIDEO TESTIMONI

HADIAH BULANAN 


Setiap bulan TOP 3 LIKERS TERBANYAK akan mendapat hadiah lumayan tidak kurang RM 1000. Aduhai.. senang sangat nak join. hihi Jom tengok hadiah bulanan yang lumayan tu :

Oktober : 


Tempat Pertama : 1 X Vivix
Tempat Kedua : 1 X Collagen Powder 
Tempat Ketiga : 1 X ESP



November: 


Tempat Pertama : 1 X Vivix
Tempat Kedua : 1 X Water Pitcher
Tempat Ketiga : 1 X Vitamin



Disember: 


Tempat Pertama : 1 X Vivix
Tempat Kedua : 1 X Water Pitcher
Tempat Ketiga : 1 X ESP


HADIAH UTAMA 


3 HADIAH UTAMA YANG WAJIB DIREBUT


Hadiah Utama : Percutian ke Bali untuk 2 orang 
Tempt ke dua : TV 32 Inchi
Tempat ke tiga : Galaxy Tab

Tempat ke empat hingga ke sembilan : Hadiah saguhati Istimewa Supermom

Jadi apa pun hanya like page facebook kami di #supermomshakleestory ni. Disana segala info akan di update dari masa ke semasa! okei!


* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit 

Anda ada sebarang pesanan dan pertanyaan? Hubungi kami sekarang!

Hadhatina Mkb (ID 846060)
Facebook : Hadhatina Mkb
No Tel : 019 293 9886
COD Area : Shah Alam & Subang Jaya