Sep 2, 2015

REVIEW : Yummylicious Homemade Brownies

Tau tak dalam banyak-banyak coklat yang wujud dalam dunia ni, ada beberapa nama coklat yang saya pasti semua orang tahu brand dia. Contohnya macam dekat bawah ni. Cuba tengok gambar-gambar dibawah :





So, baru je minggu lepas makan kek coklat brownies. First time makan, Ya Allah sedapnya. Terasa nikmat caramel yang disalutkan keatas kek brownies tersebut. Lepastu ada caramel yang disalut diatas kek brownies tersebut. Memang terbaiklah. Tengok siket rupa Kek Coklat nya tu : 



Kek Coklat Brownies Caramel 


Packaging untuk tempahan majlis

Brownies Salted Caramel & Oreo Brownies

Packaging yang lebih mudah untuk dijadikan hadiah atau goodie bag

Kek yang nyata sedap ini dijual oleh Yummylicious Homemade Brownies. Jadi kepada sesiapa yang berminat untuk membeli atau membuat tempahan boleh la refer pada  page facebook di Yummylicious Homemade Brownies . Memang 100% recommanded la kepada korang yang suka kan coklat, sukakan kek.. memang boleh mngubat keidaman korang tu lah. hihi


* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit 

Anda ada sebarang pesanan dan pertanyaan? Hubungi kami sekarang!

Hadhatina Mkb (ID 846060)
Facebook : Hadhatina Mkb
No Tel : 019 293 9886
COD Area : Shah Alam & Subang Jaya