Sep 2, 2015

Promo September 2015 : ESP Kegemaran Semua

Mesti anda semua dah tahu kan promosi untuk bulan ni. Bulan lepas kita tiada promo baru tapi Shaklee ada Rewards Bonanza. Kali ni Shaklee kejutkan semua dengan Promo bagi ESP bulan ni. Best kan ! Memang minuman favourite ramai especially untuk wanita yang lepas bersalin. Sebelum ni banyak entri yang telah dikongsikan mengenai ESP. Kita review sikit je mengenai ESP ni la ye.
Apa itu ESP ?

Ini adalah makanan utama dalam program Shaklee. Amat penting dalam diet harian kita. Ia merupakan minuman berkhasiat, sumber lengkap protein secara biologi yang bermutu paling tinggi yang dihasilkan dari kacang soya. Ia memberi tenaga yang berpanjangan dan membaikpulih sel-sel dan tisu-tisu yang rosak.


Soy Protein Shaklee mengandungi 14 gram protein soya semulajadi yang baik pada setiap hidangan. Diproses dengan air (bukan dengan bahan kimia) bagi mengekalkan sumber semula jadi isoflavones seperti genistein dan daidzein.

Soy Protein tidak mengandungi kolesterol dan laktosa. Ia mengandungi semua asid-asid amino yang diperlukan oleh tubuh anda bagi mengekal tisu-tisu yang sihat, termasuk 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh dengan sendirinya. Produk Protein Soya ini adalah sumber-sumber kalsium dan zat besi yang baik. Selain itu ia tidak mengandungi perisa tiruan, pemanis, pewarna dan bahan pengawet. Jika anda mahu lebih tahu mengenai ESP anda boleh lihat di sini 


Entri sebelum ni juga ada kongsikan mengenai resepi yang menarik tentang ESP. Sebenarnya pelbagai cara anda boleh cuba bagi menyedapkan ESP jika anda tidak suka rasa soya yang terlalu pekat. Gambar di bawah ada ditunjukkan tentang cara untuk membancuh ESP. Terlalu mudah dan ringkas.
Jom saksikan video Khasiat ESP yang menarik di bawah ini

                  

Jadi, anda jangan lupa untuk 'grab' ESP anda hari ini. Beli 6 akan dapat PERCUMA 1 !! Sebarang pertanyaan, anda boleh hubungi saya seperti di bawah ye.


* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit 

Anda ada sebarang pesanan dan pertanyaan? Hubungi kami sekarang!

Nurul Ain Najwa Rosli (ID 1208084)
Facebook : Ain Rosli
No Tel : 017 735 2669
Emel : nurulainnajwarosli@yahoo.com
COD Area : Shah Alam & Kuala Lumpur