Sep 4, 2015

Perancangan Projek Baru YourSupermom : Set Bakul Eksklusif

Kalau anda nak tahu YourSupermom ada merancang untuk membuat packaging set Shaklee sebagai hadiah atau cenderahati atau dikenali sebagai Set Bakul. Ini adalah idea daripada Founder YourSupermom sendiri tau Dedi Kamarul dan Mami Hadhatina. Bunyinya agak menarik mana taknya ia menepati keperluan pelanggan mereka dengan packaging yang sangat cantik. Di bawah ini adalah contoh Set Berpantang Premium. Set lengkap bagi ibu yang sudah bersalin. Tapi yang ni belum siap packagingnya.

Set Berpantang Premium

Seperti dalam gambar di atas, kami boleh customkan set-set ini mengikut permintaan pelanggan dan juga set-set yang sedia ada seperti Set Kurus atau Set Kebersihan Rumah. Best kan ! Jika anda nak just bagitahu kami apa set yang anda perlu untuk kami membuat packagingnya. Cumanya untuk kos packaging, bakul dan postage anda tanggung yang selainnya hanya serah kepada kami sahaja. Mudah dan menarik. Bawah ni ada beberapa lagi set yang kami buat tetapi belum siap sepenuhnya. 


Set Kurus

Set Kebersihan Rumah

Ada bermacam-macam lagi contoh Set Packaging yang akan datang. Jadi nantikan update dari kami dan ketika itu anda boleh tunjukkan pada downline anda. Amat sesuai untuk dijadikan hadiah atau cenderahati untuk orang yang tersayang. Stay Tuned !!
* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit 

Anda ada sebarang pesanan dan pertanyaan? Hubungi kami sekarang!

Nurul Ain Najwa Rosli (ID 1208084)
Facebook : Ain Rosli
No Tel : 017 735 2669
Emel : nurulainnajwarosli@yahoo.com
COD Area : Shah Alam & Kuala Lumpur