Aug 6, 2015

Open House Hari Raya & Office Warming Supermom 2015

Sebulan berpuasa, maka sebulanlah kita beraya. Yeke?? haha yela kan. Apa salahnya kita menyambut hari kemenangan kita bersama orang-orang tersayang dan orang yang banyak mengharungi suka duka bersama. 

Jadi macam biasa, kami pon taknak melepaskan peluang raya kali ini untuk Supermom Office menganjurkan Open House Hari Raya & Office Warming Supermom di office baru kami di Kondominum Indah Alam Seksyen 22 Shah Alam. Kebiasaan tahun-tahun lepas Master Hadha dan suami Master Kamarul buat Open House di rumah beliau. Tetapi kalini special siket dibuat di Office baru. 





Jemputan kali ini bukan saja khas untuk anak-anak donwline Supermom, tetapi juga sahabat handai dan family Master Hadha &  Master Kamarul. Siapa yang tak datang memang rugi tau.. Tau tak rugi sebab apa?? Sebab ada Special Sharing Raya dari beberapa speaker Supermom yang power-power. Walaupun sharing raya santai tapi penuh pengisian dan tips hebat yang susah nak dapat.




Macam biasalah, dari side kami as staff Master Hadha dan Master Kamarul, kami dah start plan seperti jemputan, menu makanan, pembahagian tugas untuk rakaman, audio dan iklan untuk jemputan. Menu kali ini agak istimewa sebab kami tidak menggunakan khidmat katering. Kebanyakannya kami masak dan sediakan sendiri. Alhamdulillah... Cukup untuk semua para tamu. Ada juga yang kami bungkuskan untuk bawa balik. hihi (lepas ni sapa nak tempah bihun sup atau soto boleh la contact kami hikhik)

So, jom kita tengok gambar-gambar kemeriahan menyambut raya bersama Supermom 2015 :


Sebahagian yang hadir ;)

Kak Lin dan keluarga

Kak Nora dan family

Ayu dan Master Hadha. (apesal pandang macam tak puas hati tu?? )

Master Hadhatina & Master Lyna Noh

Mak Itam - Orang kuat majelis

Kak Nurul dan family

Master Hadhatina & suami

Kak Sarah & family

Kak Miah & family

Kak Ainul & family




Area all the babies nak tido


Playroom Supermom Club House. Kanak-kanak tak pandang kiri kanan

Sempat bermain Masteria!. Coaching santai

Ada juga jualan tshirt Supercomeback, Serous Babe

Sayalah juara menentang juara Final Masteria hari tu. hihi




Bersama rakan-rakan Master

Menjamu hidangan

Dewasa berentap dengan kanak-kanak


Speaker Kak Syaz


Saya Emcee pada hari itu

Spekar Abg Faiz


Silalah menjamu selera

Hadirin pada peringkat awal

Kak Zetty dan suami

Studio, lagi siket set up dah boleh pakai dah..


playroom untuk kanak-kanak


Jemput makan smeua... ;)

Sebahagian abang-abang sado Supermom

Lemang.. sedapnyaa


Orang kuat nihhh

Kak Hairul Nisah, Kak Emalin..






Kak Malin dan suami


Kak Jamilah dan suami




Staff berdedikasi yang lelaki tuh ;)

Kak Ain dan saya Ayu

Pak Itam dan Pakcik Noryatim

Kak Anis in action

Abang Epul selepas memberikan sharing beliau. Dpat goodie bag special...


Master Kamarul

Rendang ayam idaman malaya


Satey Kajang


Soto dan bihun sup


Pening nak makan mana dulu haha

Ustaz yang membacakan doa

Kak Anis dan suami

Persediaan.. potpetpotpet je jemah jemah nih

Bacaan doa oleh Ustaz Farid

Setup sebelum majlis bermula


dap dap nom nom

alahaiii.. santeknyeee susun lemang. hikhik

Ruang bergambar pon best nih

Hasil tangan Min. Our editor

Begitulah kemeriahan yang disambut bersama Supermom. Mungkin ada lagi gambar-gambar yang tak dapat masuk kedalam entry ini. SO u alls boleh check it out kat sini yew..  

Selesai sahaja majlis pertama di Office baru kami ni, ada pelbagai lagi aktiviti yang telah dirancangkan. Demi anak-anak dan cucu cicit Supermom. Kawasan yang sangat selesa, besar dan luas. Playroom khas untuk kanak-kanak, jadi parents akan berasa tenang untuk join aktiviti disini. Tiada stress-stress ok. hihi lagi pula selama ni, program Supermom memang santai pon. Makan-makan, kelas-kelas santai, dan sebagainya. So rugi siapa yang tak ambil peluang sebegini tau. 

Jadi sebelum Syawal 2015 ni berakhir begitu saja, ayuhlah kita bermaaf-maafan dan lupakan sengketa lama. Jalinkan ukhwah yang lebih erat supaya Group Supermom akan lebih sukses, bertambah kukuh dan berjaya.


Anda ada sebarang pesanan dan pertanyaan? Hubungi kami sekarang!

Mashidayu (ID 1208072)
Facebook : Mashidayu
No Tel : 017 880 5272
COD Area : Shah Alam & Subang Jaya