Aug 11, 2015

Istimewa Ogos 2015 : Rewards Up Bonanza Shaklee

Pastinya anda ternanti-nanti pada awal bulan Ogos haritu, apa agaknya Promo produk hebat Shaklee nak kasi kan? Harap maaf ye, bulan ini memang tiada promo produk tau. Tapi, janganlah anda nak bersedih sangat kerana bulan ni Shaklee ada hadiah yang sangat istimewa nak bagi khusus pada ahli-ahli Shaklee.

Apa agaknya hadiah yang ditawarkan oleh Shaklee kali ini ye?? Shaklee akan berikan Rewards Up Bonanza kepada semua ahli yang mendaftar sebelum Ogos 2015. Dengar nama pun macam dah menarik apatah lagi hadiahnya kan!! Hadiah yang ditawarkan berupa beberapa produk Shaklee mengikut terma dan syarat mereka tau.

Bagaimana nak dapatkan ye?? Nak tahu lebih lanjut mengenai 'rewards' tersebut, anda boleh rujuk pada gambar di bawah :



Caranya, anda perlu membuat sebarang pembelian produk Shaklee dan pastikan ada peningkatan jumlah PUV untuk bulan Ogos ini berbanding pada bulan Julai yang lalu. Jumlah PUV yang anda peroleh sehingga 31 Ogos 2015 ini akan dikumpulkan dan perlu make sure ada peningkatan bagi melayakkan anda mendapat hadiah produk barangan Shaklee ini secara percuma. Anda boleh rujuk apa hadiah yang ditawarkan pada gambar di atas.

Ain bagi contoh ye supaya semua jelas. Jika dalam bulan Julai, kita hanya ada 50 PUV tetapi dalam bulan Ogos kita ada 110 PUV, maka ada peningkatan PUV di situ sebanyak 60 PUV, jadi anda layak mendapat sebotol Zinc Complex dan Vita Lea Iron Formula secara percuma.

Contoh lain pula, jika dalam bulan Julai, anda mendapat 500 PUV, tetapi dalam bulan Ogos anda achieve sebanyak 800 PUV, maka ada peningkatan sebanyak 300 PUV di situ, anda akan dapat hadiah Shaklee pada tangga ke -7 iatu ESP, Omega Guard, Vitamin E, Vitalea for Children, Vitamin C SR dan Gla. Banyak hokey !!

Korang dah faham kan konsepnya kan !! Jadi, apa tunggu lagi, Ain sarankan anda grab cepat-cepat sebabnya Reward ni hanya valid untuk bulan ini je tau. Kepada ahli Shaklee yang lain, gunakan strategi kesemuanya untuk meningkatkan PUV anda bulan ini compare bulan lepas.

Semoga berjaya ye :)




* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit 

Anda ada sebarang pesanan dan pertanyaan? Hubungi kami sekarang!

Hadhatina Mkb (ID 846060)
Facebook : Hadhatina Mkb
No Tel : 019 293 9886
COD Area : Shah Alam & Subang Jaya