Jul 1, 2015

Promosi Shaklee Julai Dengan 3 Produk Hebat !!

Promosi Shaklee bagi bulan Julai di tahun 2015 mesti ramai juga yang sudah tahu haruslah vitamin yang menjadi idaman ramai. Terdapat 3 promosi bulan ini yang saya ingin kongsikan dengan pembaca semua.

Promosi Shaklee Julai 2015: Vivix, B-Complex dan Vitalea Kids

Seperti bulan lepas, shaklee menawarkan promosi yang sungguh berbaloi, even beli satu pun memang berbaloi-baloilah orang cakap. Buy 6 Free 1 dan Twin Pack Get 5% Off. Jika anda beli 1 botol pun, saya yakin pengedar anda akan berikan harga yang terbaik khas buat dua produk ini.Apa kebaikan Vivix?

Secara amnya Vivix digelar sebagai Tonik Ajaib yang kaya dengan resveratrol kerana dihasilkan daripada bahan premium Ekstrak Polyganum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Ekstrak Purple Carrot dan Ekstrak European Elderberry yang terbukti secara klinikal untuk pembaikan sel, perlindungan sel, tenaga sel dan prestasi sel. 

Antara manfaat produk ini adalah mengurangkan keradangan seperti melambatkan proses penuaan, keradangan sendi, mengurangkan risiko penyakit jantung, membantu dalam mencegah barah dan membantu kesihatan menyeluruh. Alhamdulillah ramai pengamal Vivix mendapat kesan positif selepas mengambil tonik ajaib ini.

Produk info: 150ml, kegunaan sebulan.

Apa kebaikan B-Complex?

Terdapat banyak kelebihan dan manfaat B Complex Shaklee yang membuatkan ianya sangat berbaloi untuk dimiliki. 

Gambar di bawah menunjukkan mengenai kebaikan B Complex Shaklee 


Fakta Vitalea Kids?


Tahukah Anda?
  • Dari kelahiran hingga umur 3 tahun, perkembangan otak amat peka terhadap pemakanan bayi dan 75% daripada kapasiti otaknya berlaku dalam tempoh yang genting ini.
  • Selepas umur dua tahun, pengambilan makanan berlemak seharusnya diambil dalam kuantiti sederhana rendah untuk mengelakkan penyakit jantung, kegemukan dan masalah kesihatan yang lain.
  • Pada umur lima tahun, 90% daripada perkembangan otak kanak-kanak telah lengkap.
  • Antara umur 11 dan 16 tahun, satu peningkatan yang besar dalam tumbesaran biasanya berlaku dengan peningkatan berat badan dan pertumbuhan otot yang ketara.


Begitulah serba sedikit mengenai promo Julai yang hebat ini. Jadi cepat-cepat grab sebelum promo ini bakal berakhir nanti ye !* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit 

Anda ada sebarang pesanan dan pertanyaan? Hubungi kami sekarang!

Hadhatina Mkb (ID 846060)
Facebook : Hadhatina Mkb
No Tel : 019 293 9886
COD Area : Shah Alam & Subang Jaya